10 sztárpár, akik szakítottak, de a mai napig jóban vannak

10 sztárpár, akik szakítottak, de a mai napig jóban vannak

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 sztárpár, akik szakítottak, de a mai napig jóban vannak

Cameron Diaz és Justin Timberlake

Már el is felejtettük, pedig a színésznő és az énekes három évig jártak és a korai kétezres évek egyik leghíresebb sztárpárja voltak. Állításuk szerint sosem laktak együtt mert mindketten függetlenségre vágytak, de ma már mindketten házasok gyerekkel, úgyhogy ez bizonyára megváltozott. Cameron és Justin a mai napig barátok, 2011-ben még egy közös filmjük is volt – a Rossz tanár – amiben szexjelenetük is volt!

 

Demi Moore és Bruce Willis

Demi és Bruce nemcsak jóban vannak, hanem kifejezetten közeli kapcsolatot ápolnak és rendszeresen feltűnnek egymás Instagram posztjaiban, sőt, még a tavalyi karantént is együtt töltötték. Hollywood két nagyágyúja 13 évig élt házasságban, három lányuk van és az ő kapcsolatuk a tökéletes példa arra, hogy a szeretet megmarad, csak átalakul.

 

Jennifer Lopez és Marc Anthony

A latino álompár 2014-ben ugyan különvált, de ikreiket azóta is a legnagyobb egyetértésben nevelik és Marc egyik posztja szerint „csak szeretet van köztük”. J.Lo a legtöbb exével jó kapcsolatot ápol, nemrég P. Diddyvel bohóckodott Instagramon és Ben Affleckről is szeretettel beszél.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást