Sztárok megdöbbentő hasonlósága!

Sztárok megdöbbentő hasonlósága!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Sztárok megdöbbentő hasonlósága!

Sok sztár-hasonmás létezik a világon, de hogy sztárok hasonlítsanak ennyire egymásra? Lehet, hogy a közízlés formálja, hogy kiből legyen sztár, ezért ennyi hasonlóság?

Idina Menzel és Penelope Cruz

Idina Menzel színésznőt leginkább a Rent (Maureen) és Wicked ( Elphaba) filmekben való szerepléséből ismerhetjük. A közel 40 éves Penelope Cruz-zal elképesztő hasonlóságot mutatnak.

Bridget Moynahan és Rhona Mitra

Az egyértelmű külső hasonlóság mellett művészi értelemben is hasonlítanak : az első sikeres modell, aki színészi képességeit is megvillanthatta a Szex és New York Natashájának szerepében. Rona Mitra amellett, hogy modellkedett és színészkedett énekesnői karrierjét is sikeresen egyengeti.

Leelee Sobieski és Helen Hunt

A két színésznő közt  mintegy 19 év különbség van, de külsőleg megdöbbentően hasonlítanak. Mondhatnánk azt is, hogy a 28 éves Leelee, az egykori fiatal Helen Hunt (47) fiatalkori arca.

America Ferrera és Jordin Sparks

America Ferrera volt a Csúnya Betty amerikai “változata”, míg Jordin Sparks az American Idol tehetségkutatóban tűnt fel 2007-ben, tehetséges pop és R&B énekesnő.

Selma Blair és Michelle Monaghan

A két amerikai sztár-színésznő nemcsak külsejében, de életkorban is  megdöbbentően hasonlítanak: Blair 38 éves, míg Monaghan márciusban tölti a 35 évet.

Katy Perry, Anna Friel és Zoey Deschanel

Bár ketten közülük színésznők, Katy Perry pedig pop énekesnő, a köztük levő hasonlóság meghökkentő. Zoey, színésznői karrierje mellett énekel is, így lehetne akár Katy ikertestvére is.

Barbara Mori és Megan Fox

Lenyűgöző hasonlóság van a két színésznő arcvonása közt. Megan Fox-nak nincs szüksége semmilyen bemutatásra, de Barbara Morit is láthattuk már latin szappanoperákban (Rubi).

Keira Knightley és Natalie Portman

Annyira hasonlítanak egymásra, hogy a két színésznő ugyanazt a szerepet játszotta 1999-ben a Csillagok háboruja egyik részében. Ekkor ugyanis Keira Knightley (26 éves) kapta az addig Natalie Portman (29) által játszott Amidala szerepét.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást