Döbbenet. 5 sztár, aki több mint 30 kilót fogyott – Így csinálták

Döbbenet. 5 sztár, aki több mint 30 kilót fogyott – Így csinálták

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Döbbenet. 5 sztár, aki több mint 30 kilót fogyott – Így csinálták

Rebel Wilson: -30 kg a Mayr-kúrával

A tehetséges színésznő feltűnt a már említett Tökéletes hang minden részében, de láthattad a Hogyan legyünk szinglik? című filmben is, vagy A Koszorúslányok-ban. Rebel több mint 100 kilós súllyal már mozogni is nehezen tudott, amiből elege lett. Mivel komikaként beskatulyázták, a szerződéseiben tiltották számára a fogyást.

A karaktere mindenhol a duci, nevetséges lány volt. Tavaly azonban eldöntötte, véget vet ennek. A fogyáshoz egy régi módszert, a Mayr-kúrát választotta, ami már több mint 100 éves múltra tekint vissza. Rebel célja az volt, hogy 75 kilóra fogyjon. A módszer lényege egyszerű: mellőzi az olyan élelmiszereket, amelyek mérgezik az emésztőrendszert.

Ilyenek a tejtermékek és a glutén is. A másik érdekesség, hogy minden falatot nagyon sokszor, 40-50-szer kell megrágni. A Mayr-kúrának több fajtája is létezik, mindig érdemes orvossal konzultálni, mielőtt belekezdenél, mivel ezek lényegében tisztítókúrák, ellenőrzést igényelnek.

 

Adele: közel -50 kg a Sirtfood diétával (?)

Sokak szerint telten csinosabb volt, jól állt neki a súlyfelesleg. Lehet. Ugyanakkor Adele élete biztosan hosszabb lesz így, hogy közel 50 kilótól szabadult meg. Az évek során egyre vékonyabb lett az énekesnő, amit Insta oldalán folyamatosan megosztott követőivel.

Fogyásának oka az volt, hogy nem érezte magát jól, nem tudott már teljes erőbedobással a turnékra koncentrálni, hamar fáradt. 2019-ben jelentek meg róla az első olyan fotók, amelyeken már több mint 40 kiló mínusszal látható az énekesnő. A People Magazinban megjelent, hogy Adele teljesen elhagyta az alkoholt, és kerül minden félkész, feldolgozott élelmiszert, valamint azokat is, amelyek hozzáadott cukrot tartalmaznak. A hangsúlyt a fehérjékre és a minőségi zöldségekre helyezi.

A nagy fogyása azonban az ún. Sirtfood diétának köszönhető. Ez az étrend növényi fehérjékben (szirtuinokban) igen gazdag. Ezek kihatnak az emberi szervezet zsírégető folyamataira. Adele azonban soha nem mondta ki egyértelműen, hogy ezt a diétát követi, a híresztelés azért kapott szárnyra, mert a személyi edzője erre a diétára esküszik. Mindenesetre Adele nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra és sokat sportol. Imádja a Pilatest, de kardiózik is, sőt még a köredzések is részei az edzéstervének.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást