8 szörnyen szexista retró reklám

8 szörnyen szexista retró reklám

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 8 szörnyen szexista retró reklám

A körte alak nem alak, a soványságod miatt rád sem bírnak nézni a férfiak, a háj miatt pedig elveszítheted a pasidat. Találtunk néhány olyan régi reklámot, amelyek ellen ma egészen biztosan nők milliói tiltakoznának.

„A körte alak nem alak”

Az alakformáló fehérneműket gyártó cég úgy gondolta, hogy egy „kis” sértéssel találja meg az utat az első számú célközönséghez: a karcsúbb csípőre, popsira és csípőre vágyó nőkhöz.
A speciális anyagból készült darabok „hirtelen arányos testet” ígérnek, aminek köszönhetően minden ruha jobban fog állni az illetőnek.

„Ha rád sem bírnak nézni a férfiak”

„Itt jön az a sovány bige!” – mutogatnak a képregény-pasasok röhögve a nőfigurára, aki úgy dönt: élesztőtablettákkal varázsol magának kerekebb idomokat. A pirula hatására rögtön meg is találja őt egy kigyúrt macsó.
Nem csoda, hiszen rövid idő alatt 5-10 kilót is sikerülhet ezzel a módszerrel a csontváz-testre fölszedni. A hirdetés szerint legalábbis.

„Megmérik az arcod hibáit”

A korabeli újsághirdetés szerint a Hollywood-központú szépségipar egyik legnagyobb cége olyan mérőszerkezetet dobott piacra, mellyel mérhetővé válnak a szabad szemnek láthatatlan archibák – így tökéletesíthető a sminkelési rutin.
A ketyere állítólag milliméterről milliméterre megvizsgálta a delikvens képét, hogy aztán közölje, mi nem stimmel vele. Persze, csakis tapasztalt szakember irányítása mellett.

„Csak kapd fel a műanyagot!”

A „szauna edzőruha” napjainkban sem számít ismeretlen fogalomnak. A hirdetés szerint segít elérni és megtartani az álomalakot, ráadásul még munka közben(!) is viselhető.
Visszafogott színének és fazonjának köszönhetően tényleg beolvadhatsz vele az irodai környezetbe. A testhőmérsékletet tartó anyag gondoskodik róla, hogy nyaktól bokáig egészen biztosan megsülhess.

„Hiába vagy bájos, ha büdös is egyúttal”

„Szép haj, szép szemek, szép fogak… de mindez hiába, ha nem a megfelelő izzadásgátlót használod!” – derül ki a hirdetésből, amely azt sugallja: egyedül fogsz megrohadni a szagod miatt, ha nem az adott cég termékét kened a hónaljadra.
Hogy pontosan melyiket, szerencsére erről a képről pont lemaradt.

„Soha többé nem fog megcsókolni!”

Ha a hagyományos rúzstól „túl piros és túl maszatos” ajkaid nem felelnek meg a szíved választottjának, könnyen válságba kerülhet a magánéleted.
Kész szerencse, hogy az egyik rúzsmárka varázsütésre helyreállítja a párkapcsolatodat, így a pasid képtelen lesz betelni a száddal. Semmi más nem számít ugyebár egy szerelmi viszonyban.

„A másik nő keze nem ronda”

A feleség kérges kezéről leemeli a gyűrűt a szolgálólány hófehér, hamvas kacsója. A mai is népszerű kozmetikai márka szappanja a természetes olajoknak köszönhetően gondoskodhat róla, hogy egy harmadik egészen biztosan ne tegye tönkre a házasságodat.
A legjobb, ha a gazdaságos nagy dobozt választod, mert annál tovább marad érintetlen a szolgálótok!

„Elvesztette pasiját a háj miatt”

Végül pedig egy olyan gyöngyszem, ami semmilyen magyarázatot nem igényel. Azok a fránya zsírpárnák tehetnek mindenről, ugye…

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást