5 szokatlan jel az első randin, ami azt jelzi, szeretné folytatni

5 szokatlan jel az első randin, ami azt jelzi, szeretné folytatni

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 szokatlan jel az első randin, ami azt jelzi, szeretné folytatni

Néha nagyon nehéz kiismerni a pasikat, ám vannak olyan jelek, amelyekből ki tudjuk következtetni, hogyan is éreznek valójában.

Ha kíváncsi vagy rá, vajon a kiszemelted fel fog-e hívni, hogy szeretne-e második randit is, olvasd el cikkünket!

Beszélgetés közben közel hajol hozzád

Ha szeretnéd tudni, vajon mit gondol rólad a pasi, akkor az első randi alkalmával figyeld meg a testbeszédét!

Ez a legkönnyebb módja annak, hogy valóban rájöjj, mi is járhat a fejében. Lehet, hogy szavakkal nem fejezi ki, de a testbeszéde mindent elárul.

Az egyik legfontosabb dolog a testtartása: ha azt látod, kihúzza magát, karjait nem kulcsolja össze, nyitott pozíciót vett fel, valamint beszélgetés közben egyre közelebb hajol hozzád, akkor nyert ügyed van.

Ez egyfajta belsőséges viszony kialakulására utal, azt jelenti, azonos hullámhosszon vagytok, szívesen beszélget veled, örömmel osztja meg veled a dolgait és igazán érdeklődik irántad.

Izgatott lesz, amikor kiderülnek a közös vonások

Bizonyára már veled is előfordult, hogy megismerkedtél valakivel és egészen véletlenül kiderült, hogy évekkel ezelőtt ugyanazon az eseményen jártatok, van egy közös ismerősötök és ugyanaz a kedvenc együttesetek.

Ezek az aprónak tűnő véletlenek általában tovább erősítik a kapcsolatot, hiszen egy csapásra megszaporodnak a közös témáitok.

Ha azt látod, hogy beszélgetés közben gyakran felcsillan a szeme és izgatottá válik, amikor kiderül, több közös vonásotok is van, akkor gyanítható, hogy szeretné, ha lenne következő randi.

Sokat kérdez

Van, aki egyszerűen csak fél kérdezni, van, aki inkább magáról szeret beszélni és akad olyan is, aki őszintén érdeklődő és kíváncsi.

Ha a partnered az első randi során elhalmoz kérdésekkel, szinte mindent tudni akar rólad, nem bánja, ha munkahelyi sztorikat mesélsz neki, akkor ez azt jelenti, szívesen beszélget veled, felkeltetted az érdeklődését és nagyon is érdekesnek talál.

Örülj ennek, hiszen nem ritka az olyan randi, ahol a partnerek csak feszengenek és sokat kell gondolkodniuk azon, hogyan is törjék meg a kínos csendet.

Nem siet kérni a számlát

Egy jó partnerrel csak úgy repül az idő!

Ha az egész estét végigbeszélgettétek, sokat nevettetek és azon kapjátok magatokat, hogy az étterem teljesen kiürült, a pincér pedig sürgető pillantást vet rátok, akkor szinte biztos, hogy számíthatsz következő randira.

A rosszul sikerült első találkozások során általában az egyik fél valamilyen indokkal hamar igyekszik távozni a helyszínről, ám ha a partnered egyáltalán nem siet a számlát kérni, sőt őszintén megdöbben, milyen későre jár már az idő, akkor garantáltan lesz folytatás.

Az pedig duplán jó jel, ha a helyről távozva nem váltok egyből szét, hanem felajánlja, hogy hazakísér, legalább addig is tudtok beszélgetni.

Fürkészi a szemed

Az embereket általában elsősorban a testbeszédük és a tekintetük árulja el leginkább. Bármennyire is igyekeznek titkolni valamit, sokszor szavak nélkül is lebuknak. Ha a beszélgetés közben gyakran és hosszan a szemedbe néz a pasi, az csalhatatlan jele annak, hogy tetszel neki.

Persze jó, ha tudod, vannak olyan nőcsábászok, akik már a tökélyre fejlesztették a csábító nézést és bármikor zavarba tudják hozni a nőket. Légy óvatos és ne dőlj be azonnal.

Ha komolyan érdekled, akkor keresni fogja a szemkontaktust veled, de nem olyan mértékben, hogy zavaró legyen számodra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást