A megfelelő szavakkal működik a vonzás törvénye

A megfelelő szavakkal működik a vonzás törvénye

Címlap / Életmód / Lélek / A megfelelő szavakkal működik a vonzás törvénye

„Kell” helyett „szeretném!”

Nagyon szerencsés vagy, ha már képes vagy megfogalmazni konkrét célokat, melyekért küzdhetsz. Ám az egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan fogalmazod meg magadban ezeket a célokat, vágyakat, mivel az univerzum ezekre rezonál. Fontos pontos, precíz célokat megfogalmaznod, de mindezt lágyan, olyan hangnemben, ami nem utasít, inkább kér. Most lehet azt kérdezed, tényleg ennyit számít néhány szó???

A válasz pedig egyértelműen igen! Amikor azt mondod, valami kell, jár neked, akkor nem hagyod, hogy a kérésed szabadon áramoljon és nem adod meg az Univerzumnak azt a fajta szabadságot, hogy minden úgy történjen, ahogy neked a legjobb, ami a te érdekedet szolgálná. Ez többnyire azért is lehet, mert szeretsz mindent kontroll alatt tartani és, amit kitaláltál magadnak, annak úgy is kell lennie.

A vonzás törvénye viszont egész más elvek alapján működik. Ugyan szereti tudni mire vágysz, de szereti megkapni a szabadságot, hogy a „hogyan”-ról ő gondoskodjon. Belegondolva, az élet más területén sem elegáns az ennyire akaratos beszéd, mert könnyen követelőzővé, szigorúvá válhatsz mások szemében.

Hasonló a helyzet az „akarom” szóval is. Teljesen rendben van, ha tisztában vagy azzal, mit akarsz, de hidd el, sokkal hamarabb és több minden fog megvalósulni kívánságaidból, ha azt mondod: „szeretném!” Ezzel együtt olyan energiákat engedsz működésbe lépni, melyek pozitívak és ezáltal te is sokkal másképp fogod érezni magad. Ha nem hiszed, tégy egy próbát!

Így használd a vonzás törvényét!

Miután megtapasztaltad, mennyivel másképpen rezonál minden a szeretetteljesebb nyelvezettel, elkezdheted beépíteni a mindennapjaidba a kéréseidet. Kezdheted egész apró dolgokkal, például parkolóhely találásával. Mikor mérgelődve, teljes stresszben arra kéred az univerzumot, hogy adjon neked egy jó helyet, mert az kell neked, akkor ezt a kérésedet, jobban mondva követelésedet negatív érzések kísérik, ezért negatív energiák fogják uralni ez a helyzetet.

Tudom, hogy mikor késésben vagy, dugóban ülsz, nem feltétlen egy nyugodt állapot uralkodik rajtad, de próbálj meg néhány mély lélegzetet venni és válts egy kicsit nézőpontot. Hidd el, hogy veled is megtörténhet, hogy éppen előtted áll ki valaki egy jó helyről, ahova beparkolhatsz. Lehet, hogy ez nem nagy dolog, de tesztelgesd csak, mennyire működik a vonzás törvénye az életedben. Ha úgy tetszik, fogd fel szerencsének, ami teljesen véletlenül veled történt meg.

A lényeg, hogy hidd el, veled is bármi megtörténhet, ha nagyon szeretnéd!

Sajnos ebben a rossz is benne van, tehát negatív dolgokat is képes vagy bevonzani, ezért kell nagyon gyorsan kiszakadni a negatív spirálból, mikor azt érzed, kezd nagyon rossz irányba haladni a helyzet. Ha belegondolsz minden csak nézőpont kérdése. Egy rossz élethelyzetet felfoghatsz csapásként és áldásként is. Utóbbihoz jóval nagyobb tudatosság kell már, de mindenképpen megéri!

Mivel az ember csodákra képes a gondolataival, ezért gyakorlatilag bármelyik, még a legvadabb álmaidat is megvalósíthatod, ha jól kívánsz és a jó dolgokra összpontosítasz. Ez nem mindig jön össze, főleg ha valami hirtelen, rossz dolog történik velünk. Ezekben a helyzetekben, viszont az a dolgod, hogy a kellő gyászidőszak után összeszedd magad, vond le a megfelelő következtetéseket és már erősebben haladj tovább az álmaid felé.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást