Színes tusvonalak, amik a leginkább illenek a szemszínedhez

Színes tusvonalak, amik a leginkább illenek a szemszínedhez

Címlap / Stílus / Arc / Színes tusvonalak, amik a leginkább illenek a szemszínedhez

Végre itt a nyár, és vele a jó idő, ezzel pedig együtt jár, hogy nyugodtan elővehetjük az élénk színeket a sminkelés terén is. Ha szeretnél egy kicsit újítani, tökéletes megoldás lehet a színes tusvonal, csakhogy nem mindegy, hogy milyen árnyalatot választasz – a szemszíned meghatározhatja, hogy melyik áll jól neked.

Zöld szemek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az egyik legkülönlegesebb szemszínhez az áll a legjobban, ha olyan tust választasz, amelynek vöröses az árnyalata – ez persze nem azt jelenti, hogy mindenből a pirosat kell választanod, sokkal inkább azt, hogy a rezes, vöröses árnyalatokat preferáld minden színből: a rózsaszínből, a barnából, a lilából is vannak ilyenek. A piros és a zöld egymással szemben helyezkedik el a színkeréken, ami azt jelenti, hogy ráerősítenek egymásra: a vörös kihozza a szemed színét, és ragyogóbbá teszi azt.

Kék szemek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kék szem színét igazán a kék szemhéjtus mellett a narancssárgás, sárgás árnyalatok hozzák ki. A sárga egyébként is nagy slágerszín idén, ráadásul a kék komplementere, ezért ha ilyen színt használsz a szemhéjadon, garantáltan csak úgy ragyogni fog a szemed. Maradhatsz a  kicsit biztonságosabb kéknél is persze, de alapvetően a rikító, trópusi narancs és sárga az, amivel igazán nagyot alkothatsz.

Barna szemek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha barna színű a szemed, szerencséd van: gyakorlatilag bármilyen szín jól áll, és bármelyiket tudod viselni is. Nyugodtan kísérletezgess a visszafogott, éppen csak színes verzióktól kezdve a legvagányabb neonszínekig bármivel, minden passzolni fog a szemedhez. Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy gyakorlatilag minden ruhádhoz választhatsz passzoló szemhéjtust, és nem kell limitálnod a ruhatáradat, ha szeretnéd így sminkelni magad.

A különleges: kékeszöld

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Azok, akiknek kékeszöld a szemük, érdekes helyzetben vannak. A legtöbb ilyen szemszínű embert bele sem szokták rakni az ilyen listákba, pedig nagyon trükkös, hogy találjanak maguknak illő színt, hiszen a zöld és a kék szeműeknek alapvetően teljesen más áll jól. A probléma megoldásához meg kell figyelned, hogy milyen szín dominál inkább a szemedben: ha kék, a lilásabb árnyalatokat válaszd, ha zöld, akkor aranyat, vagy több zöldet. Egyikkel sem tudsz mellélőni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást