Színes őszi személyiségteszt: mit árul el rólad a kedvenc árnyalatod?

Színes őszi személyiségteszt: mit árul el rólad a kedvenc árnyalatod?

Címlap / Életmód / Lélek / Színes őszi személyiségteszt: mit árul el rólad a kedvenc árnyalatod?

Ősszel a természet festői színeket ölt magára – biztosan neked is van köztük kedvenced. De vajon ebből következtetni lehet a személyiségedre? Töltsd ki a tesztet és kiderül!

0%

Számodra mikor a legszebb az erdő?

Melyik tevékenységgel töltöd szívesen az idődet ősszel?

Milyen ruhákat viselsz szívesen ősszel?

Milyen ételeket fogyasztasz szívesen a szezonban?

Melyik időtöltést választanád egy esős, őszi szombaton?

Melyik művészi stílus vonz az alábbiak közül?

Őszi álmodozásra fel! Hova költöznél legszívesebben?

Színes őszi személyiségteszt: mit árul el rólad a kedvenc árnyalatod?
Élénk őszi árnyalatok

Határozott, lendületes személyiség vagy, aki tele van élettel, és aki ősszel sem tudja hova tenni energiáit. Az élénk színekhez hasonlóan te is kitűnsz a tömegből, gyakran szó szerint, hiszen szereted viselni is a feltűnő árnyalatokat. Amikor a levelek élénkpiros, narancs és sárga színekben pompáznak, akkor úgy érzed, a természet végre visszatükrözi személyiségedet.
Meleg színek

Szívesen elmerülsz a mély gondolatokban és az érzelmekben, úgyhogy nem is csoda, hogy az ősz az egyik kedvenc időszakod, hiszen ilyenkor lehetőséged nyílik kicsit visszavonulni. Szereted, amikor a környezeted egyfajta melegséget és mélységet sugároz, mert ez az életedben empátiában, és mélyebb megértésben nyilvánul meg. Tartalmas, előremutató érzelmi kapcsolatokat keresel és igyekszel kedvenc színeidhez hasonló melegséget sugározni önmagadból.
Természetes, visszafogott színek

Nyugodt és stabil személyiséged a zöld színekhez hasonlóan kifinomult, lágy és kitartó. Számodra az ősz visszatalálást jelent a biztonsághoz, egyensúlyhoz, általuk őrizheted a nyugalmat és a biztonságot az életedben. Válaszaid azt sugallják, hogy értékeled és erősen igényled az állandóságot, valamint a harmóniát az életedben és mindent azért teszel, hogy a vágyott összhangot elérd, valamint sokáig őrizni tudd.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!