Otthon / Szórakozás

Szexi olvasmányok a strandra: 4 erotikus regény, ami garantáltan feltüzel

Szexi olvasmányok a strandra: 4 erotikus regény, ami garantáltan feltüzel

Nem mintha nem lenne elég nagy a forróság, de miközben a pasid a hátadat napolajozza, még jobban esik ezeket a regényeket olvasni.

Whitney G.: Alapos kétely

Adott egy menő ügyvéd, aki nem kertel, ha a szexuális vágyainak kielégítéséről van szó, de esze ágába sincs kapcsolatokba bonyolódnia. Éppen ezért névtelen, online oldalakon csetelve szedi fel alkalmi partnereit, akiket egy gáláns vacsora után szobára visz, majd soha többé nem keres.

Egy nő, egy alkalom, egy szex – ez a szabálya, és bár az esetekkel többé nem foglalkozik, mégis jól esik kifecsegnie a részleteket a 27 éves Alyssának, aki szintén ügyvéd, és aki kezdőként jogi tanácsokat kér a nagymenő profitól.

Aztán egy napon Alyssa gyakornoki pozícióra jelentkezve személyesen is besétál az irodába, és minden a feje tetejére áll.

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent könyvet sokan 2018 legerotikusabb regényének tartják, és bár a tartalom erősen fülledt, a háttérben kibontakozó dráma is biztosan lebilincseli majd az érdeklődésedet…

Tara Sivec: Csábítások és csemegék

Claire, a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson.

Egy egyedülálló anyuka persze nem dúskál a megfelelő állásajánlatokban, és a későbbi jó reményében Claire kelletlenül úgy dönt, hogy megragadja kínálkozó lehetőséget, és beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.

Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja és bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban. Bár a nőnek eleinte vannak aggodalmai a külsejével kapcsolatban, két fiatal, teljesen egymásra hangolódott szerelmes és persze egy csomó szexjátékszer együtteséből meglehetősen pikáns randevúk kerekednek ki.

A könyv jelmondata szerint az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll… hát legyen!

E L James: Sötét – A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint

Ha szeretted A Szürke ötven árnyalatát, akkor ezt a könyvet is imádni fogod! A fiatal Anastasia és Christian Grey viszonya vitákkal és sértettséggel végződik, de a férfi nem tudja elfogadni a nő elvesztését.

Elhatározza, hogy visszaszerzi őt, ha kell, hát úgy, hogy végleg kiirtja magából az uralkodás iránti vágyat, és megpróbálja úgy szeretni Anát, ahogyan azt ő akarja. Ám a gyerekkorában átélt szörnyűségek még mindig kísértik, Jack Hyde – a simlis főnök – pedig magának akarja megkaparintani Anát.

Segíthet-e Dr. Flynn – Christian pszichológusa, egyben bizalmasa -, hogy legyőzze a múlt démonjait? Vagy a csábító Elena és a megszállottan ragaszkodó Leila nyer a végén?

A Libri Kiadó gondozásában megjelent könyv a szokásos fülledt hangulatban, de egészen új szemszögből mesél.

Rona Fire: Vörös glória – Egy valódi örömlány felemelkedése

Ki ne szeretne benézni az elhúzott függönyök, bezárt ajtók mögé? Mindenkit érdekel a titok: vajon hogyan él egy luxusprostituált? Ez a könyv egy elképzelt történeten keresztül mesél el nagyon is valós tapasztalatokat, ráadásul első kézből.

A külföldön élő Szabina körül minden megváltozik, amikor az orvosok közlik vele, hogy nem lehet gyermeke. Visszatér Magyarországra, és bár jövője teljesen bizonytalan, hamarosan mégis újra összerakja széttört élete darabkáit.

Albérlőtársa unszolására belekóstol a pénzért vett szex titkokkal övezett világába. Szabina szemén át az olvasó is megtapasztalhatja, milyen kemény szabályok és váratlan események hálózzák be egy örömlány mindennapi életét.

Rona Fire újabb, saját élettapasztalatán alapuló története bepillantást enged a szextündérek világába, olyan titkokat fedve fel, melyekkel megváltoztatja az emberek gondolkodásmódját erről a munkáról.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást