5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

Címlap / Stílus / 5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van / 2. oldal

4. Milyen nadrágot válassz?

Mivel a téglalap alkathoz szinte mindig karcsú vonalak társulnak, egész nyugodtan felveheted a skinny farmereket és a cicanadrágokat is bátran viselheted. Nem igazán mutatnak jól rajtad a derékszabású nadrágok, hiszen ezek inkább a karcsú derekat tudják jobban kiemelni, de egy próbát azért bátran tegyél velük.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ellenben a csípőszabás előnyös lehet számodra, és a lágy esésű, enyhén bőszárú nadrágokról sem kell lemondanod – de csak akkor, ha egy feszes felsőt vagy akár crop topot viselsz hozzájuk, hiszen a bő nadrághoz egyáltalán nem előnyös választás az ejtett fazonú blúz.

5. Különleges kabátok

Tökéletesen állnak rajtad azok a darabok, amik kicsit válltömésesek és derékban húzottak – ez a két trükk máris gondoskodik arról, hogy a felsőtested tökéletes homokóra sziluettet kapjon.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Jó, ha csípőig érő kabátot választasz, ez a legelőnyösebb számodra, de a hosszabb darabokkal és a derékszabással is érdemes tenned egy próbát. Ami biztos, semmiképpen se bújj bő, túlságosan ráncolt kabátokba és kerüld azokat a blézereket, amik feltűnően hosszúak.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást