5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

Címlap / Stílus / 5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

Szerencsére ezt igazán könnyen megteheted, elég, ha az alábbi néhány trükköt alkalmazod a ruhatáradban.

1. Öltözz nőiesen!

Sokan attól tartanak, hogy ha téglalap alkattal nőiesen próbálnak öltözködni, akkor komikus lesz a végeredmény, de erről szó sincs! Éppen ellenkezőleg, ha folyton sportos, uniszex ruhákat viselsz, akkor jobban hangsúlyozod a férfias vonásaidat, holott igazán könnyen lehet belőled is csábító nő.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Jó példa erre a szoknya viselése! És hogy milyen fazon áll igazán jól neked? Kifejezetten előnyös a feszes ceruzaszoknya derékszabással, de az A-vonalú fazon is jó barátod lehet, ha olyan felsőt választasz hozzá, ami szélesebbnek mutatja a vállaidat.

2. Emeld ki a derekadat

A téglalap testfelépítés azért problémás, mert ennek az alkatnak nem igazán van kiemelhető dereka – a vállak egyforma szélesen futnak a csípővel, és a derék is hasonló ívvel bír. Szerencsére ma már a különféle trükkös ruhák lehetővé teszik, hogy neked is vonzó derekad legyen.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Először is jó választás egy széles és a ruhádnál sötétebb öv, ami optikailag karcsúsítja ezt a területet. A ruhákat illetően jó, ha olyan fazon választasz, ami keresztben fut a testeden, és általában a rafinált vállmegoldások fognak jól állni neked. Bátran felvehetsz válltöméses darabokat, amiket peplumos szoknyával kombinálva máris csaltál magadnak egy látványos derekat.

3. Kerekítsd a formáidat!

Erre remek lehetőséget kínálnak azok a felsőrészek, amik szabadon hagyják a vállaidat, illetve azok, amik kerek nyakkivágással rendelkeznek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Érdemes push-up melltartót viselned, hiszen ez is nőiesebbé teszi a megjelenésedet, akárcsak a különféle fodrok, rátétek. A szoknyáknál már kitértünk arra, hogyan tudod a csípődet kerekebbé varázsolni, de mi a helyzet a fenekeddel? Nos, erre a célra érdemes nagy farzsebekkel rendelkező nadrágot választanod és persze itt is bedobhatod a push-up hatású farmereket.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást