5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

Címlap / Stílus / 5 szett, amit bármikor bevethetsz, ha téglalap alkatod van

A téglalap alkat sokszor együtt jár egy kicsit fiús (cserébe örökké fiatalos) megjelenéssel, ezért ezeknél az idomoknál az elsődleges feladat az, hogy nőiesebb formákat hozz létre az öltözködésed segítségével.

Szerencsére ezt igazán könnyen megteheted, elég, ha az alábbi néhány trükköt alkalmazod a ruhatáradban.

1. Öltözz nőiesen!

Sokan attól tartanak, hogy ha téglalap alkattal nőiesen próbálnak öltözködni, akkor komikus lesz a végeredmény, de erről szó sincs! Éppen ellenkezőleg, ha folyton sportos, uniszex ruhákat viselsz, akkor jobban hangsúlyozod a férfias vonásaidat, holott igazán könnyen lehet belőled is csábító nő.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Jó példa erre a szoknya viselése! És hogy milyen fazon áll igazán jól neked? Kifejezetten előnyös a feszes ceruzaszoknya derékszabással, de az A-vonalú fazon is jó barátod lehet, ha olyan felsőt választasz hozzá, ami szélesebbnek mutatja a vállaidat.

2. Emeld ki a derekadat

A téglalap testfelépítés azért problémás, mert ennek az alkatnak nem igazán van kiemelhető dereka – a vállak egyforma szélesen futnak a csípővel, és a derék is hasonló ívvel bír. Szerencsére ma már a különféle trükkös ruhák lehetővé teszik, hogy neked is vonzó derekad legyen.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Először is jó választás egy széles és a ruhádnál sötétebb öv, ami optikailag karcsúsítja ezt a területet.

A ruhákat illetően jó, ha olyan fazon választasz, ami keresztben fut a testeden, és általában a rafinált vállmegoldások fognak jól állni neked. Bátran felvehetsz válltöméses darabokat, amiket peplumos szoknyával kombinálva máris csaltál magadnak egy látványos derekat.

3. Kerekítsd a formáidat!

Erre remek lehetőséget kínálnak azok a felsőrészek, amik szabadon hagyják a vállaidat, illetve azok, amik kerek nyakkivágással rendelkeznek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Érdemes push-up melltartót viselned, hiszen ez is nőiesebbé teszi a megjelenésedet, akárcsak a különféle fodrok, rátétek. A szoknyáknál már kitértünk arra, hogyan tudod a csípődet kerekebbé varázsolni, de mi a helyzet a fenekeddel? Nos, erre a célra érdemes nagy farzsebekkel rendelkező nadrágot választanod és persze itt is bedobhatod a push-up hatású farmereket.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»