Életmód / Ezotéria

Szeretnéd bevonzani a szerelmet 2019-ben? Ezt a néhány dolgot tedd meg szilveszterkor

Szeretnéd bevonzani a szerelmet 2019-ben? Ezt a néhány dolgot tedd meg szilveszterkor

Aki szingliként zárja 2018-at, szinte biztos, hogy egy dolgot megfogad az új évre nézve: hogy 2019-ben megtalálja a szerelmet, és a következő szilvesztert már a párjával tölti. Az elhatározás már önmagában sokat számít, de spirituális úton is tehetsz azért, hogy megtaláld a társadat. Az alábbi néhány dologgal bevonzhatod a szerelmet az életedbe, még a jövő évben!

Nagyon sok család életében tölt be fontos szerepet a szilveszter, hiszen ez az ünnep egyúttal új reményeket hoz magával. Az emberek úgy érezhetik, hogy tiszta lappal folytathatják az életüket, és új dolgokba vághatnak bele. Ezért, amikor búcsút intesz 2018-nak, tegyél meg pár dolgot, hogy a szerelem és a boldogság jelen legyen 2019-ben.

Az első és egyben legfontosabb lépés, hogy alaposan takarítsd ki a lakásodat. Nem csak azért, mert így jobban fogod érezni magad, hanem azért is, mert egyúttal ez segít abban, hogy elinduljanak a pozitív változások. Szabadulj meg azoktól a ruhadaraboktól, amiket már nem fogsz hordani, és dobd ki azokat a tárgyakat, amik tönkrementek (vagy javíttasd meg őket). Az új évet kezdd letisztult, rendezett otthonnal, hogy magad mögött tudd hagyni a szétszórtságot.

Szeretnéd bevonzani a szerelmet 2019-ben? Néhány dolog, amit érdemes megtenned szilveszterkor

A szerelmet és a családi egységet úgy tudod bevonzani az életedbe, hogy végrehajtasz egy kisebb rituálét. Forralj fel egy lábasban vizet, majd szórj bele majoránnát és bazsalikomot. Amikor elkezd szép lassan kihűlni a víz, adj hozzá néhány cseppet a kedvenc, általad gyakran használt parfümödből, majd ezzel törölgesd át a bútorokat, ajtókat; ez a módszer segít abban, hogy spirituális úton bevonzd a szerelmet az életedbe.

Boldogság és családi egység

Ha szilveszterkor programod van, és nincs túl sok időd különféle rituálékat végrehajtani, van egy egyszerűbb megoldás is, ami segíthet a szerelem megtalálásában. December 31-én este, amikor egyedül vagy, gyújts meg egy zöld és egy piros gyertyát a szobádban. Mindkettő szín mást jelent, és egyúttal mást is hoznak az életedbe.

A piros az erőt, a harmóniát, az energiát vonzza be, míg a zöld a szerelmet, jó egészséget és anyagi gazdagságot.

Amikor meggyújtod a két gyertyát, hangosan mondd el, mi is az, amire igazán vágysz. Gondold át, pontosan mit szeretnél, és koncentrálj rá erősen. Hidd el, a gondolataid és az általad kibocsátott rezgéseik segítenek abban, hogy az élet az utadba sorolja azt, amit (vagy akit) keresel!

Nagyon sok spirituális tanító egyetért abban, hogy az új év első 12 napja az, ami igazán számít ebből a szempontból. Az, hogy hogyan viselkedsz ezeken a napokon, és milyen hozzáállásod van, meghatározza az egész évedet.

Úgyhogy 2019-et indítsd másként, mint az előző évet! Legyél egy kicsit nyitottabb, kedvesebb és figyelmesebb az emberekkel.

Segíts azokon, akiken úgy látod, szükségük van erre, és amikor valakivel beszélgetsz, tényleg hallgasd meg őt. Gondolj naponta többször is arra, hogy idén milyen boldog leszel, és hogy végre rád fog találni a szerelem. Minden a hozzáálláson múlik, így figyelj oda arra, hogy ne veszítsd el a reményt ebben az időszakban!

A pozitív szerencse bevonzása érdekében egyes kultúrák bevetnek egy kis trükköt is. Amikor először lépsz be a lakásod ajtaján az új évben, dobj be egy kis pénzt a lakásba. Ha a szilvesztert otthon töltöd, akkor pedig éjfél után sétálj ki a folyosóra, és mielőtt átléped a küszöböt, ugyanezt ismételd meg – de előtte mondd el, mit akarsz pontosan bevonzani az életedbe. Ezek után 48 órán át hagyd ott a pénzt, ahová dobtad, és utána add oda egy rászorulónak. Ha ezeket beveted, 2019-ben sokkal nagyobb eséllyel talál rád a boldogság!

Képek forrása: pexels.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást