Életmód / Ezotéria

A születésnapod pontosan elárulja milyen a szerelmi életed

A születésnapod pontosan elárulja milyen a szerelmi életed

Hogyan tudhatod meg a saját számodat?

Nagyon egyszerű a dolgod, ha a saját születésnapi számodat keresed. Ehhez csupán annyi a teendőd, hogy közelebbről szemügyre veszed a napot, amelyiken születtél.

Ha egyjegyű a szám, csak keresd ki az alábbi leírásból, ha viszont kétjegyű, add össze a tagszámokat addig, amíg egyjegyű nem lesz a végeredmény. Ha pl. 22-én születtél, a te számod a négyes, míg ha 6-án, akkor értelemszerűen a hatos. 

Ha a te számod az egyes

Az egyes szám gyakran irányító személyiséget takar, mindig arra törekszel, hogy első lehess. Nagy benned a versenyszellem és ez megmutatkozik a párkapcsolataidban is. Szereted te irányítani a dolgokat, a kezeidben futnak össze a szálak.

Mivel élvezed a versengést, hamar ráunsz a komoly kapcsolatokra, és vagy kikacsintgatsz belőlük, vagy eleve el sem köteleződsz. Ha mégis, akkor szenvedélyesen szeretsz, nagy lángon lobognak az érzelmeid. 

Ha a te számod a kettes

Kettes számmal a nőies energiákat képviseled a szerelemben, ezért általában nagyon jól is érzed magadat a párkapcsolataidban. Számodra fontos, hogy legyen melletted egy társ, megtaláld és meg is tartsd az összhangot valakivel.

Inkább az érzelmek területén mozogsz otthonosan, a nagyobb volumenű tetteket, akár az első lépés megtételét szereted a (leendő) társadra bízni. Gondoskodó, szeretetteljes és felelősséges partner vagy.

Ha a te számod a hármas

Fontos számodra az izgalom, kíváncsi és érdeklődő természet vagy. Komoly szerepet tölt be az életedben a testiség, ezért nagyon lényeges momentuma a mindennapjaidnak a szex.

Mindent megteszel azért, hogy ezen a téren se te, se a párod ne szenvedjen hiányt – amikor viszont monotonitást tapasztalsz, nyomban menekülőre fogod a dolgot. Éppen ez okozza számodra a fejtörőt, ha elköteleződésről, vagy komoly kapcsolatról van szó: vágysz rá, de tartasz attól, hogy az izgalomnak záros időn belül vége szakad. 

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást