5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt kocsiban szeretkezel

Szőke Angéla
Írta: ,

Azt gondolnánk,hogy a kocsiban szexelés olyan dolog, amit csak a tinédzserek csinálnak, akiknek még mnincs saját lakásuk és ilyen alternatív helyeken kényszerülnek eltölteni a pásztorórát. Azonban a felnőttek is előszeretettel romantikáznak autóban, kicsit felfrissítve szerelmi életüket, ami évek óta csak a hálószobában teljesedik ki. Kocsiban szexelni mindig menő és friss dolog lesz és ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy felírd a bakancslistádra.

Kutatások szerint az emberek a legjobban „romantikus helyeken” és „meglepő szituációkban” szeretnek egymásnak esni, és az autó mindkettőnek eleget tesz. Ha még kocsi-szűz vagy, lehet pár dolog, amit észben kell tartanod, mielőtt egymásnak estek a járgányban.

Az autó csak gyors menetekre alkalmas

Ha arra számítasz, hogy egy órán keresztül fogjátok előadni, amit Kate Winslet és Leonardo di Caprio a Titanicban, akkor ki kell ábrándítsunk, az autó ugyanis nem a negyven perces érzéki előjátékok színtere. Akármilyen típusú és bármekkora méretű is a jármű, egy idő után garantáltan kényelmetlen lesz. 

via GIPHY

Csak kétféle szexpózra alkalmas

Ahogy a hely, úgy a pozitúrák is limitáltak, ha az autó belsejéről van szó, tulajdonképpen vagy az anyósülést döntheted hátra, vagy a hátsó ülésen ügyeskedhettek. Az anyósülésben természetesen a férfi ül, rajta a lány lovagon vagy szemben, vagy háttal.

Hátul variálható, hogy ki van alul vagy fölül, de kényelmesen egyikőtök sem fog sem elnyúlni, sem felegyenesedni. A vezető ülés nem szerencsés választás, mert a véletlenül megnyomott duda csak a nem kívánt figyelmet vonzza. 

via GIPHY

A lábgörcs elkerülhetetlen

Minden olyan póz, ahol nem tudod teljesen kinyújtani a lábad, előbb-utóbb görcsöt fog okozni, így az autó-szexnél mindenképpen lehet erre számítani. Ezt azzal késleltetheted, hogy az előjátékot a kocsin kívül intézitek el – elvégre hevesen csókolózni állva és összefonódva a legjobb – és csak akkor szálltok be a járműbe, mikor már készen álltok az akcióra. 

via GIPHY

Mindenképpen nyiss ablakot - vagy tetőt...

Ha emlékszel a már említett jelenetre a Titanic-ból, akkor bizonyára emlékszel, hogy szó szerint fülledt erotika történ Jack és Rose között az autóban, ugyanis az az ablak igencsak párás volt. Ez valahol persze szexi és hasznos is, mert nem látnak be, ugyanakkor elég hamar szaunát csináltok bent, úgyhogy egy kicsit legyen letekerve legalább az egyik ablak. 

via GIPHY

A bőrülés nem tesz jót a bőrnek

Az izzadt bőr előszeretettel ragad hozzá a bőrüléshez, úgyhogy vigyázz a hirtelen mozdulatokkal, mert ez a fajta fájdalom elég hangulat-gyilkos lehet. Viszont – többek között – éppen ezért tart mindenki a csomagtartóban egy autós pokrócot, aminek ilyenkor hasznát lehet venni.

Ha nincs takarótok, akkor csak annyi ruhát vegyetek le magatokról, amennyit feltétlen szükséges. Azt is érdemes tudni, hogy autós szex után a „légyott illata” rajtatok marad – meg az az autóban is - úgyhogy ne fontos események előtt csináljátok a kocsiban.

via GIPHY

Kerüld a kukkolókat!

Hallottunk már olyan esetről, mikor a párás, gyanúsan mozgó autóra lelkes járókelők – vagy öreg nénik a házuk ablakából – ráhívták a rendőröket, úgyhogy nagyon fontos, hogy garantáltan rejtett helyen adózzatok az autó-szexnek. A kocsiban egymásnak esni menő, egy közszemérem sértés bírság azonban rendkívül kellemetlen, tehát megéri plusz öt percet autózni azért, hogy megtaláljátok a tökéletes helyszínt. 

via GIPHY

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba