Bevált szex-pózok alternatívái

Bevált szex-pózok alternatívái

Címlap / Szerelem / Szex / Bevált szex-pózok alternatívái

A szex az egyik legfontosabb tényező egy párkapcsolatban. Nagy igazság, hogy egyedül nem elég egy jól működő szerelemhez, nélküle azonban biztosan nem megy. Hosszabb távon azonban elképzelhető, hogy a szex unalmassá válik. Lássunk most néhány alternatívát a jól bevált szexpózok mellé!

Mivel senki sem várja el, hogy két lábon járó szex-lexikon legyél, így adunk egy – két tippet, hogy hogyan dobhatod fel a jól bevált pozíciókat. Ne feledd, ezek csak iránymutatások, nyugodtan használd a fantáziádat és légy kreatív, hiszen biztosan mindketten nagy örömötöket lelitek majd benne.

Amikor a nő van felül

A legtöbb esetben nagyon is kellemes a lovaglópóz, mindkét fél számára. Ám ne ragadjunk le a klasszikus kivitelezésnél, nyugodtan újítsunk. Minden ilyen elhelyezkedés nagy előnye, hogy a nő úgy befolyásolja a tempót és a behatolás mélységét, ahogyan neki tetszik. A férfiak szemszögéből pedig remek, hogy nem ők „dolgoznak”, illetve fantasztikus látvány tárul a szemük el (ne felejtsük el, az erősebbik nem sokkal nagyobb mértékben igényli a vizuális ingereket). 

Attól függően, hogy a férfinak mennyire kemény a gerjedelme, próbálj egy kissé hátradőli a lovaglópózban. Támaszkodj a kezeiddel a pasi lábai mellett, a talpaidat pedig tedd a hasa mellé. Ebben a szex pózban könnyebben izgatja a hüvely falát a férfi, mivel a pénisz feszülésben van, ráadásul ezzel még plusz örömhöz is jut, így mindkettőtök számára ideális.

Bár a vizuális élmény csökkenti, ellenben a kezeknek tökéletes lehetőséget jelent, ha megfordulsz a „nyeregben”. Arra azért figyelj, hogy ha a párod éppen betonkémény merevedéssel rendelkezik, akkor ez a póz fájdalmat okozhat neki. Ha azonban sikerül megcsinálni, akkor akár még rá is fekhetsz a mellkasára, hiszen így lát is egy keveset, és a kezeit is zavartalanul tudja használni.

Remek megoldás lehet az is, ha a fordított ülésben a lábak felé dőlsz. Így a behatolás megint csak intenzívebben dörzsöl, és nem utolsó sorban a férfinak olyan rálátást biztosít az eseményekre, amit kevés pozícióban lehet elérni.

De hogy ne csak a látvány legyen fontos, hanem az érzelmek is, ne felejtsük el azt a pózt, amikor mindketten ültök, és te vagy felül. Ebben a helyzetben nagyon bensőségesen lehet szeretkezni, egymás szemébe nézni, és a csókok és simogatások is tökéletesen kivitelezhetőek. Igaz, túl intenzíven nem tudsz mozogni, és a behatolás sem lesz olyan mély, de megfelelő csípőtechnikával ez egyáltalán nem jelent majd gondot.

Misszionárius egy kicsit átértelmezve

A misszionárius póz az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb póz, amit a párok alkalmaznak. Ha azonban szeretnéd egy kicsit feldobni, akkor változtass a lábaid helyzetén. Próbáld az egyik, vagy mindkét lábad a pasi nyakába tenni, így amikor behatol, a csípőd megemelkedik, és az élmény sokkal intenzívebb lesz. 

Ha a férfi átlagon felüli méretekkel rendelkezik, akkor csak óvatosan, hiszen ennél a póznál tövig, teljes hosszában képes elmerülni a nőben, így előfordulhat, hogy fájdalmat okoz, ha eltalálja a méhszájat. Ha úgy érzed, nem vagy guminő, és ez a lehetőség túl nagy hajlékonyságot kíván, akkor ne emeld a lábad a nyakáig, csupán a támaszkodó keze könyökhajlatában pihentesd. Ezzel a megoldással is majdnem ugyanolyan mélyen és intenzíven érezheted őt.

Hátulról

Méltán az egyik legkedveltebb lehetőség a kutyapóz. Egyrészt a férfi számára sok mindent láthatóvá tesz, másrészt a nő örömére szinte tökéletes helyzet a g-pont izgatására. Ha mégis szeretnéd fokozni egy kicsit a lehetőségeket, akkor ne a tenyereden támaszkodj, hanem tedd le a könyöködet, vagy éppen a fejedet is, oldalra fordítva. Ezzel nem csak a lökések által kiváltott kéj intenzitása nő meg, de a férfi számára is olyan látványt biztosítasz, amitől biztosan eszét veszti. Ha a fejedet is oldalra teszed, akkor egyrészt láthatod őt, ahogyan pumpál, másrészt ő is láthatja az arcodon az élvezetet. Ennek a póznak annyi a hátránya, hogy így behatolni egy kissé körülményes, ezért a kezdeteknél maradjatok a klasszikus kutyánál. 

A behatolás és a lökések még intenzívebbek lehetnek, ha a pasi nem térdel, hanem áll. Ez akkor is jó megoldás, ha te az ágyon vagy, ő pedig a földön, de akkor is remek lehet, ha mindketten a nyoszolyán vagytok. Ekkor bizony elég kemény combmunkának teszi ki magát, ám a csípőmozgásával együttesen olyan élményt tud okozni neked és önmagának is, ami garantáltan dobogós helyezést érne el egy esetleges rangsorban.

Egy másik kellemes lehetőség a kutya póz feldobására, ha a térdeidet magad alá húzod, és ráfekszel a combjaidra, a pasid pedig így hatol be. Ez azért nagyon kellemes, mivel az élvezetet fokozza egyfajta uralkodó – alávetett játék is. Az összegubózott testhelyzet szinte kiszolgáltatottá tesz a férfinek, hiszen kicsi leszel, és teljesen meg kell, hogy nyílj a pasi előtt. A párod is értékelni fogja, hiszen teljes mértékben rá lesz bízva a behatolás mélysége, és a pumpálás üteme is.

A kutyapóz alternatíváinak van még egy nagyon jó tulajdonsága, mégpedig az, hogy könnyedén és gyorsan kivitelezhetőek. Főleg akkor, ha a nő sem térdel, hanem áll, és „csupán” előrehajol. Így kivitelezve egy gyors menet szinte mindenhol lezavarható, ahol néhány percre biztosan magatokra tudtok maradni. Persze, a még könnyebb kivitelezés érdekében nem árt, ha szoknyát, és könnyen félrehúzható bugyit viselsz.

Oldalsó örömök

Sokan mellőzik ezeket a lehetőségeket, pedig különleges élményeket nyújthatnak. A klasszikus kivitelezésben, amikor a pasi ténylegesen oldalt, a nő mögött helyezkedik el, az a nagyon jó, hogy a kezei és a szája is kalandozhat a nő testén, és akár a klitoriszt is tudja izgatni, miközben a hüvelyben mozog. Ha a nő egyik lábát felemeli, akkor megszűnik a bensőséges közelség, ám a behatolás jóval mélyebb lehet. Ezt még egy fokkal fokozni lehet, ha nem csak a nő egyik lába emelkedik a magasba, hanem a férfié is, így a mozgás is intenzívebb lehet.

Az egyik nagy favorit lehetőség, amikor a nő az oldalán fekszik, és a térdeit kissé felhúzza. A férfi mögétérdel, akár a kutyapóznál, csak nagyobb terpeszben, és így hatol be. Ezzel olyan részeket tud intenzíven izgatni a hüvelyben, amelyeket viszonylag ritkán ér le, ráadásul a keze ügyébe kerülnek a mellek és a kerek popsi. Ha nagyobb rálátással szeretnétek kísérletezni, akkor tedd az egyik lábad a pasi vállára, de ne vesd át a nyakán. Igaz, így a mélység egy kicsit csorbul, ellenben olyan vizuális élményhez juttatod a pasit, amitől bizonyára nem fogja sokáig bírni a „terhelést”.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást