7 szex fajta, amit az őszinte kapcsolatban élő párok átélnek

7 szex fajta, amit az őszinte kapcsolatban élő párok átélnek

Címlap / Szerelem / Szex / 7 szex fajta, amit az őszinte kapcsolatban élő párok átélnek

A különleges alkalom

Egyikőtöknek születésnapja van, esetleg évfordulót ünnepeltek: vannak azok a hancúrozások, amelyek ezeken a különleges napokon zajlanak le, és sokkal izgalmasabbak, mint a többi együttlétetek.

Erre tényleg készültök, romantikusabbá teszitek a hangulatot, és mindketten a legjobbra törekedtek. Ezt a szokást kár lenne abbahagyni a jövőben, így mindig kerítsetek sort rá a különleges eseményeken!

A szerelmeskedés

Van, amikor kicsit vadabb együttlétekre vágytok, és egymásnak estek például a fürdőszobában, és ott vannak azok az alkalmak, amikor tényleg érzelmesen szeretkeztek egymással.

Nem az élvezet a fontos, hanem a kötődés, az intimitás, és az a megfoghatatlan szikra, ami ott lebeg közöttetek. Épp, mint a kapcsolatotok kezdetén!

A gyors menet

Már elég késő van, és szó mi szó, mindketten fáradtak vagytok, de közben mégis van kedvetek a szexhez. Nem kell minden együttlétnek félórásnak lennie; van, hogy egy gyorsabb menet fér bele, ami mindkettőtöknek tökéletesen megfelel.

Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a kapcsolatotok már unalmassá vált, és nincs benne izgalom. Épp ellenkezőleg!

Arra utal, hogy már nagyon jól ismeritek egymást, percek alatt egymásra hangolódtok, és erre csak azok képesek, akik már régóta együtt vannak!

Amikor nem az igazi…

Még a filmekben sem tökéletes mindig a szex, akkor a valóságban miért lenne az? Bizony vannak alkalmak, amikor becsúszik egy-két baki, és az együttlét nem érződik olyan jónak.

De ettől még szeretitek egymást, és ahelyett, hogy aggodalmaskodnátok, csak vállat vontok, és minden megy tovább a régi kerékvágásban!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást