5+1 fontos tudnivaló, ha az autóban szeretnél szeretkezni a pároddal

5+1 fontos tudnivaló, ha az autóban szeretnél szeretkezni a pároddal

Címlap / Szerelem / Szex / 5+1 fontos tudnivaló, ha az autóban szeretnél szeretkezni a pároddal

Kutatások szerint az emberek a legjobban „romantikus helyeken” és „meglepő szituációkban” szeretnek egymásnak esni, és az autó mindkettőnek eleget tesz. Ha még kocsi-szűz vagy, lehet pár dolog, amit észben kell tartanod, mielőtt egymásnak estek a járgányban.

1/5 Az autó csak gyors menetekre alkalmas

Ha arra számítasz, hogy egy órán keresztül fogjátok előadni, amit Kate Winslet és Leonardo di Caprio a Titanicban, akkor ki kell ábrándítsunk, az autó ugyanis nem a negyven perces érzéki előjátékok színtere.

Akármilyen típusú és bármekkora méretű is a jármű, egy idő után garantáltan kényelmetlen lesz. 

2/5 Csak kétféle szexpózra alkalmas

Ahogy a hely, úgy a pozitúrák is limitáltak, ha az autó belsejéről van szó, tulajdonképpen vagy az anyósülést döntheted hátra, vagy a hátsó ülésen ügyeskedhettek. Az anyósülésben természetesen a férfi ül, rajta a lány lovagol vagy szemben, vagy háttal.

Hátul variálható, hogy ki van alul vagy fölül, de kényelmesen egyikőtök sem fog sem elnyúlni, sem felegyenesedni. A vezető ülés nem szerencsés választás, mert a véletlenül megnyomott duda csak a nem kívánt figyelmet vonzza. 

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

 • janika
  2021.05.18., 22:34

  “Kutatások szerint az emberek a legjobban „romantikus helyeken” és „meglepő szituációkban” szeretnek egymásnak esni, és az autó mindkettőnek eleget tesz.”

  éhüjemeg a huszéves operasztrámba edig nemtutam hogyazeggy romantikus hej. mijen jólet vóna huszévig ugylyárni vele dógozni hogyazety romandikus hejj

  A másikmek hogya kocsiba akor utykőú szekszűni hogya garázsba kővele leni és akor nemklátbe senki de mékis romántikus. lyajdelyó lessz!

  Válasz

Írj egy hozzászólást