Gombaszőke? 5 új hajszíntrend 2020-ra

Nagy Niki
Írta: ,
Gombaszőke? 5 új hajszíntrend 2020-ra

A gyönyörű, természetes balayage továbbra sem megy ki a divatból, de a jövő évre érkezik néhány elég meglepő hajszín a palettára – biztosan nem találkoztál még például a gombaszőkével, vagy nem gondoltad volna, hogy valaha szánt szándékkal fested őszre a hajad. Ha követed a divatot, 2020-ban akár mindkettőbe belevághatsz: ezek lesznek a slágerszínek a jövő évben!

1. Őszhatású ezüst

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Rengetegen azért festik a hajukat, hogy eltakarják az ősz hajszálaikat – szerencsére a divat kezd megfordulni, és hamarosan nem kellemetlen, hanem egészen divatos lesz az őszülés. Ha még nem fehéredett bele a stresszbe a hajad, vagy nem vagy elég idős hozzá, hogy több ősz hajszálad legyen, hívj segítségül egy fodrászt, hogy ne öreg nénisre, hanem igazi trendire fessétek az árnyalatot.

2. Eperszőke egy kis mézes hamvassággal

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha kacérkodsz a vörös haj gondolatával, de még nem vagy benne biztos, hogy neked való a vadabb árnyalat, próbáld ki a jövő év egyik legdivatosabb szőkéjét, az eperszőkét egy kis mézes hamvassággal! Ez egy tökéletes átmenet a vörös és a szőke között, nem jelent túl nagy elköteleződést, de mégis elindulhatsz a vörös felé tartó úton, ha ez a célod. Ha pedig véletlenül nagyon megtetszik, akár maradhat is ilyen a hajad örökre.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!