Hódítanak 2020-ban a színes hajak! A legkülönlegesebb hajszín árnyalatok

Hódítanak 2020-ban a színes hajak! A legkülönlegesebb hajszín árnyalatok

Címlap / Stílus / Haj / Hódítanak 2020-ban a színes hajak! A legkülönlegesebb hajszín árnyalatok

Kamaszként és a húszas éveim elején sokat kísérletezgettem a különféle hajszínekkel. Volt vörös, fekete, szőke, de még lila hajam is – aztán szépen lassan visszatértem a saját, eredetivel szinte teljesen megegyező, sötétbarna hajszínemhez. Legfeljebb néha kacsintgattam ki a különféle balayage, vagy éppen ombre technikák felé, de ekkor sem választottam már túlságosan feltűnő árnyalatokat. Az előttünk álló év azonban nagyon izgalmas színeket és technikákat tartogat!

Caramel Highlights

A csokoládébarna szín idén önállóan is nagyon trendinek számít a hajfestések világában, de ezek az árnyalatok korántsem tekinthetőnek kirívónak, vagy feltűnőnek.

Ha valami egyedibbre, szembetűnőbbre vágysz, akkor a 2020-as évben jó választás a karamell színű árnyalás.

Ennél a trendnél a csokoládébarna színű alapot bolondították meg a fodrászok némi extra karamellás ragyogással.

Így a végeredmény természetes, de mégis feltűnő, csillogó, igazán sikkes.

 

Rich Red

Az élettel teli, gazdag vöröses árnyalatok nagyon divatosnak számítanak idén, bár azt hozzá kell tennünk, hogy ezek a színek nem mindenkinek állnak jól.

Azonban, ha hozzád passzolnak, akkor nem érdemes lemondanod róluk, mert ezek a feltűnő árnyalatok mindenkit meghökkentenek, abszolút figyelemfelkeltőek és mindenekelőtt nagyon meleg hatásúak.

Anélkül kölcsönöznek bájos, kedves és mégis egyszerre tüzes megjelenést neked, hogy az bármennyire is természetellenes lenne.

 

White Blonde

A már-már fehérbe hajló, enyhén ezüstös beütésű, szőke árnyalatok nagyon divatosnak számítanak az előttünk álló év során.

Míg a vörös melegséget, közvetlenséget áraszt magából, addig ez a fehéres szőke szín igazi, ellenállhatatlan jégkirálynőt varázsol belőled.

Nagyon jó választás lehet azoknak is, akik már erősebben őszülnek, ugyanis a lenövés így sokkal kevésbé lesz feltűnő, illetve ennek a fehér szőkének egyébként is van egy őszes, ezüstös ragyogása.

 

Violet Ice

Bármennyire is trendi volt az elmúlt időszakban a lila hajfestés, úgy tűnik, még nem futott ki ez a szín: 2020-ban is abszolút befutónak számít.

Bármilyen lilás árnyalat, színezés, melír, vagy akár balayage… A lila egyelőre megunhatatlannak tűnik.

Ha a szolidabb megoldásokat részesíted előnyben, akkor nyugodtan választhatsz természetesnek ható padlizsános színeket, ezek ellenállhatatlanul ragyogóvá teszik a zöld szemeket.

Azonban, ha inkább merészebb külsőre vágysz, a lilát ötvözheted kékkel, rózsaszínnel, sőt még feltűnő szőkével is.

 

Dip Dye Ends

Nem sokban különbözik az egyszerű, színezett hajvégektől ez az irányzat, már csak azért sem, mert nem kell, hogy az átmenetszerű ombre, vagy balayage technikát használják az elkészítése során a fodrászok.

Amiben mégis különbözik a Dip Dye Ends minden eddigi trendtől, hogy ezúttal a frizurát és a sminket egységként kezelték: fontos, hogy a hajvégek színe és a smink harmonizáljon.

Sokan a rúzsukhoz igazítják a hajvégeket, mások élénk szemsminket és feltűnő hajszínt választanak, megint mások a natúr sminkre és természetes hatású hajvégekre esküsznek.

Az biztos, hogy ez az irányzat idén berobbant a köztudatba, és valószínűleg még sokáig el fog kísérni bennünket.

 

Shadow Roots

Nincs nehéz dolgod, ha ezt az irányzatot szeretnéd követni – a technika lényege, hogy a hajtövek sötétek, már-már lenövésszerűek, míg a haj többi része világos.

Sokak számára furcsa ez az irányzat, de valójában nagyon is divatos, ráadásul bármilyen színárnyalattal megvalósítható.

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy messze nem elég, ha egyszerűen lenöveszted a hajadat, a festési technika ennél jóval bonyolultabb.

Azért tűnik természetes hatásúnak a frizura, mert nem egyenletes, egyforma a „lenövés”.

Érdemes kísérletezgetned vele, nem csak a divat miatt, hanem mert ez a technika akkor is jó választás lehet, ha a világosabb hajszín önmagában nem áll annyira jól, és valahogyan ellensúlyoznod kell az alaptónusaid miatt.

 

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!