Személyiségteszt: képzelj el egy utat, megmondjuk, ki vagy!

Személyiségteszt: képzelj el egy utat, megmondjuk, ki vagy!

Címlap / Életmód / Lélek / Személyiségteszt: képzelj el egy utat, megmondjuk, ki vagy!

A személyiségtesztek szépsége épp abban rejlik, hogy néhány aprócska kérdésből pár perc alatt sok-sok információt tudhatsz meg saját magadról (vagy akár másokról is).

Az alábbi teszt lényege, hogy próbáld meg minél gyorsabban rávágni a választ az alábbi kérdésekre, és hagyd, hogy a fantáziád szabadon szárnyaljon közben! És hogy biztosan pontos legyen az elemzés, nyugodtan írd össze a gondolataidat egy papírra.

1. Képzeld el, hogy egy út közepén állsz. Meséld el, milyen ez az út (egy földút, vagy egy forgalmas autópálya)?

2. Tőled milyen irányban van a nap? Esetleg éjszaka van?

3. Elindulsz lassan az út egyik irányába, majd elérkezel egy kerítéshez. Hogy néz ki? Miből készült? Fából, kőből, esetleg valami másból?

4. Hogyan jutsz át a kerítésen? Van ott egy kis kapu, vagy egyszerűen csak átmászol rajta?

5. Ahogy továbbsétálsz, egy erdő szélén találod magad. Írd össze, milyennek látod ezt a helyet. Sötét, vagy világos? Kifejezetten fenyők tarkítják, vagy mindenféle növény megbújik benne?

6. Az erdőn keresztülvezet egy ösvény. Ahogy elkezdesz haladni rajta, meglátsz egy kulcsot a földön heverni. Hogy néz ez ki? Mit csinálsz vele? Felveszed, ott hagyod, vagy esetleg felakasztod egy fára?

7. Tovább sétálsz az úton, és elérkezel egy vizes helyhez. Mi ez? Egy tó, folyó, vagy vízesés? Mit csinálsz? Belemész, vagy csak leülsz a közelében?

8. Miután elsétálsz a tó mellett, meglátod a világ egyik legcsodálatosabb házát magad előtt. Ezt követően álmaid férfija sétál ki az ajtón, és megkér, hogy maradj vele örökre. Mit reagálsz erre?

9. A ház mögött közvetlenül egy út terül el. Hogy néz ki? Van ott bármiféle akadály? Ha igen, ugyanaz, mint legelőször (a kerítés)?

10. Hol van a nap jelenleg?

Ha megválaszoltad a kérdéseket, olvasd végig, mit árulnak el ezek a válaszok a személyiségedről!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»