Ilyen vagy nyáron: fedezd fel ezzel a teszttel személyiséged rejtett zugát! 

Ilyen vagy nyáron: fedezd fel ezzel a teszttel személyiséged rejtett zugát! 

Címlap / Életmód / Lélek / Ilyen vagy nyáron: fedezd fel ezzel a teszttel személyiséged rejtett zugát! 

0%

Ha a nyár egy színes gyümölcs lenne, melyik lennél?

Melyik nyári tevékenységet választanád legszívesebben?

Milyen érzelmeket vált ki belőled a nyár?

Milyen stílusú ruhákat szeretsz leginkább viselni nyáron?

Melyik nyári táj inspirál a legjobban?

Hogyan szeretsz kikapcsolódni a nyári hónapokban?

Milyen nyári ételeket kedvelsz a legjobban?

Milyen nyári hangulatú zenét hallgatsz legszívesebben?

Milyen nyári színek vonzanak a leginkább?

Melyik nyári virág illata nyűgöz le a leginkább?

Ilyen vagy nyáron: fedezd fel ezzel a teszttel személyiséged rejtett zugát!
Lehetőségek és aktív élmények

Vidámságot és frissességet hozol a környezetednek, és mindig élvezed az élet örömeit – ezek pedig hatványozódnak, amikor beköszönt a nyár. Ez az évszak számodra a lehetőségek és az aktív élmények tárházát rejti magában, ez az az időszak, amikor energiával és boldogsággal töltekezel fel a hideg hónapokra.

Hol töltődj fel? A zöld növények, friss víz és a buja táj megnyugtat, energiát ad számodra, hiszen szeretsz olyan helyen lenni, ahol a természet közelsége gyakorlatilag tapintható.
Természet és csend

Szereted a természet közelségét és villámgyorsan megtalálod a harmóniát a nyárral. Ebben segít érzékeny és finom személyiséged. A természet, a csendes helyek vagy a távoli nyaralások vonzanak leginkább, hiszen a nyár számodra a kikapcsolódás és a feltöltődés időszaka.

Hol töltődj fel? A nyíló virágokkal teli mezők, a puha fű és a természet nyugalmát sugárzó rétek segítenek feltöltődni és megpihenni.
Életöröm és lelkesedés

Te vagy az igazi energiaforrás a társaságodban! Mindig tele vagy lelkesedéssel és vitalitással, szívesen veszel részt a nyári kalandokban sőt, gyakran te vagy az, aki kezdeményezi ezeket az időtöltéseket. A nyár számodra az életöröm és a lelkesedés időszaka, amikor teljes szíveddel élvezed az életet és mindig szomorúan búcsúztatod a meleg hónapokat.

Hol töltődj fel? A fények, a felhőkarcolók és a városi lüktetés olyan érzéseket váltanak ki belőled, amelyek inspirálják kreatív éned kibontakoztatását.
Romantika és szerelem

Ahogy egy érett gyümölcs édessége, úgy varázsolod el te is az embereket magad körül. Romantikus és érzékeny oldaladnak hála a nyár a kiteljesedés és a szerelmi történetek ideje számodra. Keresed a lehetőségeket, hogy nosztalgiázhass, szívesen felidézed az idilli, régi nyarakat, álmodozol és észrevétlenül is elmélyülsz ezekben az érzésekben.

Hol töltődj fel? A tengeri szellő, a homokos part és a festői naplemente romantikus, nyugtató érzelmeket váltanak ki belőled, ezeken a helyeken könnyedén megtalálod a keresett, belső harmóniát.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így tedd fel helyesen a kontúrt, bronzosítót és pirosítót

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!