A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

Vannak hagyományok, miszerint a neved nemcsak a megkülönböztetésedre szolgál, hanem egyenesen magában hordozza a sorsodat is. Ha kíváncsi vagy, milyen képesség tartozik hozzád a neved alapján, keresd meg a neved betűinek helyét az ABC-ben, majd add össze a hozzájuk tartozó értékeket. Az A betűhöz az 1-es a B-hez a 2-es, a C-hez a 3-as, a Cs-hez a 4-es szám tartozik, és így tovább. Ha többjegyű számot kaptál, annak a számjegyeit is add össze, egészen addig, amíg egyjegyű szám nem lesz az eredmény.

1

Azok, akik neve az egyes számot hordozza magával, gyakorta a festészetben, vagy a rajzolásban jeleskednek.

Alapvetően vizuális típusok, így ha nem is ábrázolással keresik majd a kenyerüket, de mindenképpen gyakori, hogy képekben gondolkodnak, és jobban meg tudják jegyezni azt, amit nem csak hallanak, de látnak is.


Ki a védőangyalod? Így tudhatod meg a születési számodból


Ugyanakkor sokan közülük valóban ezt a szakmát választják, és grafikus, esetleg képzőművész válik belőlük.

2

A kettes szám hordozóinak tehetsége a szavak erejében rejlik, jó íráskészséggel megáldott emberek, akik mindig megtalálják a szándékaiknak megfelelő stílust, amivel elérhetik a céljaikat, örömet okozhatnak másoknak, esetleg meggyőzhetnek valakit arról, amit fontosnak tartanak.

Remekül mesélnek történetet, így környezetük sokszor kifejezetten szórakoztatónak találja őket, és még az is lehet, hogy írással keresik majd meg a kenyerüket.

3

A hármas szám hordozói közel állnak az írásban tehetséges kettes szám hordozóihoz, de az ő kivételes tehetségük a kimondott szó erejében rejlik, az élő szóban találják meg számításaikat, és akkor remekelnek, ha személyesen beszélhetnek valakivel.

Nem jönnek zavarba akkor sem, ha nagyobb társaság előtt kell megszólalniuk, és képesek közösségek szószólójává is válni.

Titkuk annyi, hogy szeretnek is szerepelni, jól érzik magukat, ha rájuk vetül a rivaldafény, mert tudják, hogy könnyedén megbirkóznak a helyzettel.

4

Azok, akiknek a neve a négyes számot hordozza, a pszichológia területén érhetnek el sikereket, mert természetes érzékük van ahhoz, hogy ráhangolódjanak másokra, megértsék, mi miért történik, és kit milyen érzelmek vezérelnek.

Ügyesen éreznek rá arra, hogyan tudnak befolyásolni másokat, de ezzel a képességükkel nem élnek vissza, és igyekeznek inkább segíteni azzal, hogy megértik a gondjaikat, és segítenek feldolgozni azokat.

5

Azok, akiknek a neve az ötös számot rejti, muzikális beállítottságúak, szinte mindig zene szól a fülükben, gyakran dudorásznak, és ha lehetőséget kapnak és egyúttal oktatást is, akkor kifejezetten tehetséges zenészek vagy zeneszerzők is válhatnak belőlük.

Az ötös szám hordozóinak a zene egyébként is meghatározó szerepet tölthet be az életükben, ha igazán boldogok, vagy ha szomorúak, akkor is a dallamok segítenek kifejezni az érzelmeiket.

6

A hatos számmal megajándékozottak a logika kristálytiszta képességét kapták útravalónak, segítségével bármely helyzetet képesek gyorsan és ügyesen átlátni, megértik, mi miért történik, és a megoldások tekintetében is hatékonyan képesek cselekedni.

Gyors észjárás és találékonyság is gyakran jellemzi őket, és az sem ritka, hogy a reáltárgyakban jeleskednek, mert képesek megérteni a kisebb és a nagyobb összefüggéseket is.

7

Azok, akik a hetes számot hozták a nevükkel, jellemzően valamilyen kézműves tehetséget hordoznak magukban, lehetnek szobrászok vagy akár divattervezők is, de az biztos, hogy bármihez is nyúlnak, a kezük alatt minden anyag életre kel.

Remek érzékük van ahhoz, hogy alakítsanak, átszabjanak vagy formázzanak, és ez a tevékenység meg is nyugtatja őket.

Nem ritka, hogy ezzel a képességükkel örömet, meglepetést szereznek valakinek, de akár jövedelmező hobbivá is fordíthatják a tehetségüket.

8

Azok, akiknek a neve a nyolcas számot hordozza, a rendszerben való gondolkodásban kiválóak, és a legnagyobb káoszt is képesek átlátni.

Jó érzékük van ahhoz, hogy megtalálják a leghatékonyabb megoldásokat, megtalálják a céljaikhoz vezető utat.

Ők azok, akik soha nem vesztik el a fonalat, nem késnek el és nem bonyolódnak bele a teendőikbe, mert mindig pontosan tudják, mi lesz a következő lépés.

9

A kilences számot hordozók veleszületett tehetsége az irányításban rejlik, igazi vezető válhat belőlük, akik egyfelől jól bírják az irányítással járó felelősség terhét és nyomását, és arra is képesek, hogy másokat maguk mögé állítsanak.

El tudják érni azt, hogy egységet teremtenek még azok között is, akik nem értenek egyet bizonyos dolgokban, és a közös cél eléréséig kompromisszumra sarkallják az embereket.

Ösztönösen hitelesek, és tudják, hogyan bánjanak az emberekkel, hogy ne is veszítsék el a bizalmukat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást