A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

1

Azok, akik neve az egyes számot hordozza magával, gyakorta a festészetben, vagy a rajzolásban jeleskednek.

Alapvetően vizuális típusok, így ha nem is ábrázolással keresik majd a kenyerüket, de mindenképpen gyakori, hogy képekben gondolkodnak, és jobban meg tudják jegyezni azt, amit nem csak hallanak, de látnak is.


Ki a védőangyalod? Így tudhatod meg a születési számodból


Ugyanakkor sokan közülük valóban ezt a szakmát választják, és grafikus, esetleg képzőművész válik belőlük.

2

A kettes szám hordozóinak tehetsége a szavak erejében rejlik, jó íráskészséggel megáldott emberek, akik mindig megtalálják a szándékaiknak megfelelő stílust, amivel elérhetik a céljaikat, örömet okozhatnak másoknak, esetleg meggyőzhetnek valakit arról, amit fontosnak tartanak.

Remekül mesélnek történetet, így környezetük sokszor kifejezetten szórakoztatónak találja őket, és még az is lehet, hogy írással keresik majd meg a kenyerüket.

3

A hármas szám hordozói közel állnak az írásban tehetséges kettes szám hordozóihoz, de az ő kivételes tehetségük a kimondott szó erejében rejlik, az élő szóban találják meg számításaikat, és akkor remekelnek, ha személyesen beszélhetnek valakivel.

Nem jönnek zavarba akkor sem, ha nagyobb társaság előtt kell megszólalniuk, és képesek közösségek szószólójává is válni.

Titkuk annyi, hogy szeretnek is szerepelni, jól érzik magukat, ha rájuk vetül a rivaldafény, mert tudják, hogy könnyedén megbirkóznak a helyzettel.

4

Azok, akiknek a neve a négyes számot hordozza, a pszichológia területén érhetnek el sikereket, mert természetes érzékük van ahhoz, hogy ráhangolódjanak másokra, megértsék, mi miért történik, és kit milyen érzelmek vezérelnek.

Ügyesen éreznek rá arra, hogyan tudnak befolyásolni másokat, de ezzel a képességükkel nem élnek vissza, és igyekeznek inkább segíteni azzal, hogy megértik a gondjaikat, és segítenek feldolgozni azokat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást