Neked ki a védőangyalod? A születési számodból kiderül

Neked ki a védőangyalod? A születési számodból kiderül

Címlap / Életmód / Ezotéria / Neked ki a védőangyalod? A születési számodból kiderül

1 – Gábriel

Gábriel egy arkangyal, a főangyalok egyike, jelentős angyalként pedig az egyes számhoz kapcsolódik. A Biblia szerint Gábrielnek Jézus életének állomásaikor is fontos szerepe volt, jelent volt halálakor, és az érkezéséről is ő tudósította Szűz Máriát.

Gábriel egy erős őrangyal, aki a kreatív energiák és az életerő őrzője is, így abban is segít, hogy megőrizd a pozitív életszemléletedet és mindig megtaláld a dolgok naposabb oldalát.

2 – Egy rokon

Ha a kettes szám a születési számod, akkor lépteidet egy ősöd lelke vigyázza. Ez lehet egy nagymama, egy nagynéni, de egy korábban elhunyt rokon is. A családi kötelékek és a szeretet a legerősebb kapocs, így biztos lehetsz benne, hogy az őrangyalod soha nem hagy majd el, és minden lépésedet figyeli. Ha egy családtagod lépett az őrangyalod szerepébe, néha még érezheted is azt a szeretetet és törődést, ami a személyén keresztül feléd árad.

3 – Chamael

Chamael szintén egy arkangyal, így hatalma, ereje nem is vitatható. A hagyomány szerint Chamael arkangyalnak a fő energiái a szíven keresztül vezetnek, így amellett, hogy vigyáz rád, és óvó tekintetével követi a lépéseidet, azt is képes megsúgni, kiben bízhatsz meg, és ki az, akinek az érzései hamisak. Ez az őrangyal a tartós kapcsolatok kialakításában éppen úgy tud segíteni, mint ahogyan képes az összetört szívet is meggyógyítani. Szívügyekben mindig számíthatsz rá.

4 – Rafael

Rafael az angyalvilág gyógyítójaként ismert, és ha a születési számod a négy, akkor ő lehet a te őrangyalod. Nemcsak betegségek esetén hívhatod segítségül, általában is segít megtalálni az egyensúlyt a mindennapjaidban, és a testi bajok mellett a lelki nehézségekre is segít megoldást találni. Egy ilyen őrangyal mellett könnyebb rátalálni azokra az utakra, amelyek kivezetnek téged a nehéz helyzetekből.

5 – Egy történelmi személy

Ha a születési számod az ötös, akkor a lépteidet egy történelmi személy vigyázhatja, egy olyan, akire te is felnézel, és akinek munkásságával, filozófiájával te is egyet értesz, esetleg példaképnek, követendő mintának látod őt. Amellett, hogy az őrangyalod a lépteidet is vigyázza, abban is segít, hogy közelebb kerülj a kitűzött céljaidhoz, és hozzájárul, hogy a cselekedeteidet siker koronázza.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Józsefné Szász
    2021.03.30., 09:43

    Van olyan dátum, amelyből az eggyes jön ki?

    Válasz

Írj egy hozzászólást