Életmód / Ezotéria

Miért fog elhagyni a párod? A csillagjegye hamar elárulja

Kos

A Kosok hajlamosak fejjel menni a falnak, lételemük a cselekvés, ezért leginkább az veszi el a kedvüket, ha a partnerük túl óvatos, mindent túl sokáig mérlegel, és nem hisz a pillanat varázsában.

Igaz, hogy nem baj, ha van, aki kicsit visszafogja a Kos férfit, de ha túl bátortalan vagy, akkor kicsi az esélye, hogy kitartsatok egymás mellett.

Bika

A Bikák ragaszkodóak és toleránsak, a hazugságot azonban nagyon rosszul tűrik.

A legjobb módja annak, hogy egy Bikát elüldözz magad mellől, az az, ha nem vagy hozzá őszinte.

Máskülönben, ugyan könnyen felkapják a vizet, de idővel szinte mindent megemésztenek, ha azonban mismásoláson kap, nem valószínű, hogy vissza tudod szerezni a bizalmát.

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági lény, aki nagyon rosszul viseli, ha folyton otthon kell ülnie.

Ha elvárod tőle, hogy lemondjon a társasági életről és a kalandokról, akkor nem valószínű, hogy az Ikrek sokáig melletted marad.

A szerelemben ugyan hűséges, de ez az egyetlen érzelem nem elégíti ki az Ikrek férfit, állandóan szüksége van valamilyen bonyodalomra.

Rák

A Rákok számára nagyon fontos a család, ezért egy kapcsolatban is kitartóak, azonban érzékenyek, ezért nagy szükségük van a támogatásra.

Ha ezt nem adod meg neki, ha folyton kritikus vagy vele és nem táplálod az önbizalmát, nem erősíted úgy, ahogy a felek egy boldog kapcsolatban erősítik egymást, akkor a Rák férfi nem fogja jól érezni magát ebben az érzelmi kötelékben.

Oroszlán

Az Oroszlánokkal nem mindig egyszerű, mert nagyon hiúak tudnak lenni, és néha túl sokat várnak el.

Egy Oroszlán esetében különösen rossz ötlet, ha azzal próbálod még jobban megnyerni magadnak, hogy féltékennyé teszed, mert ettől csak sértődöttek lesznek, és ha az egójuk sérül, rövid úton tovább is állnak.

Szűz

A Szüzek rendkívül szervezettek és precízek, ezért a szétszórtsággal és a hanyagsággal lehet őket legjobban felbosszantani.

Ha azt mondod, hatkor indulhattok, de fél nyolckor még mindig a hajadat mosod, nagyon valószínű, hogy a Szűz férfi úgy fogja érezni, titeket nem egymásnak szánt a sors.

Kíváncsi vagy a többi csillagjegyre is? Ide kattintva már olvashatod is >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást