Életmód / Ezotéria

Ezért fog elhagyni a szerelmed: a csillagjegye hamar lebuktatja

Ezért fog elhagyni a szerelmed: a csillagjegye hamar lebuktatja

Kos

A Kosok hajlamosak fejjel menni a falnak, lételemük a cselekvés, ezért leginkább az veszi el a kedvüket, ha a partnerük túl óvatos, mindent túl sokáig mérlegel, és nem hisz a pillanat varázsában.

Igaz, hogy nem baj, ha van, aki kicsit visszafogja a Kos férfit, de ha túl bátortalan vagy, akkor kicsi az esélye, hogy kitartsatok egymás mellett.

Bika

A Bikák ragaszkodóak és toleránsak, a hazugságot azonban nagyon rosszul tűrik.

A legjobb módja annak, hogy egy Bikát elüldözz magad mellől, az az, ha nem vagy hozzá őszinte.

Máskülönben, ugyan könnyen felkapják a vizet, de idővel szinte mindent megemésztenek, ha azonban mismásoláson kap, nem valószínű, hogy vissza tudod szerezni a bizalmát.

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági lény, aki nagyon rosszul viseli, ha folyton otthon kell ülnie.

Ha elvárod tőle, hogy lemondjon a társasági életről és a kalandokról, akkor nem valószínű, hogy az Ikrek sokáig melletted marad.

A szerelemben ugyan hűséges, de ez az egyetlen érzelem nem elégíti ki az Ikrek férfit, állandóan szüksége van valamilyen bonyodalomra.

Rák

A Rákok számára nagyon fontos a család, ezért egy kapcsolatban is kitartóak, azonban érzékenyek, ezért nagy szükségük van a támogatásra.

Ha ezt nem adod meg neki, ha folyton kritikus vagy vele és nem táplálod az önbizalmát, nem erősíted úgy, ahogy a felek egy boldog kapcsolatban erősítik egymást, akkor a Rák férfi nem fogja jól érezni magát ebben az érzelmi kötelékben.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást