Szabadítsd meg az aurádat a negatív energiáktól!

Szabadítsd meg az aurádat a negatív energiáktól!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Szabadítsd meg az aurádat a negatív energiáktól!

Az aura egyfajta energiamező a fizikai valód és a lelked kivetülése. A negatív érzések, mint a félelem, a szorongás nem csak testileg és lelkileg blokkolnak, de az aurádra is hatással vannak. Amikor magad alatt vagy, akkor az aurád is másmilyen energiákat sugároz. Ha azonban képes vagy megtisztítani az aurádat a negatív energiáktól, akkor fel tudod szabadítani magad.

Tisztítás

Amikor túl sok negatív érzelem ér, akkor az energiameződ túlterhelődik és blokkolja a pozitív energiák áramlását. Íme néhány tipp, hogy hogyan tudod időről időre megtisztítani az aurádat a blokkoló energiáktól:

– Töltsd minél több időt a szabadban, mert a napfény felélénkíti a benned rejlő energiákat.

– Fürödj sós vízben, lehetőleg tengervízben, ha teheted. Persze, ha idén nem terveztek tengerparti nyaralást, akkor kiválthatod azzal, ha Epsom-sós vagy más néven keserűsós, magnézium-szulfátos vízben fürdesz (ezt drogériákban is be tudod szerezni, hiszen a fürdősók egyik alapanyaga is ez).

A keserűsós fürdő segít gyorsabban megszabadulni a méreganyagoktól, a magnézium révén, pedig csökkenti a stresszt a szorongást és segít a pihentető alvásban is.

– Meditálj, akár naponta 10 percet, hogy csökkentsd a stresszt! A meditáció segít befelé fordulni és kizárni a negatív energiákat az életedből. Ha nem tudod, hogyan fogj hozzá nézz körbe a neten, hiszen már rengeteg videó és hanganyag fellelhető, amivel elindulhatsz.

Gyógyítás

Akár a lelki vagy fizikai egészséged, úgy az aurád is meg tud sérülni, veszít az energiájából, ha valamilyen trauma éri. Legjobb ilyenkor egy szakértőt felkeresni, de akár te magad is tehetsz azért, hogy rendbe tedd a sérült aurádat.

Gyakorold a megbocsájtást és az elengedést! Engedd el a múltban történt rosszakat, hiszen azon már nem változtathatsz, felesleges őrlődni.

De, nem csak elengedni kell, hanem megbocsájtani is, azoknak, akik miatt rosszul érzed magad.

A harag nem jó tanácsadó, ne élj hát vele! 

Próbáld meg elfogadni az embereket olyannak, amilyenek. Te élhetsz máshogyan, mint ők, és ez nagyon felszabadító érzés!

Egy másik módszer is van, amit akármikor gyakorolhatsz: képzelj el egy nagy fehér, tiszta fényt, ami körbevesz és kitölt minden fekete, negatív foltot, ami benned van és körülvesz.

Védelem

Az empátia egy nagyon jó tulajdonság. Ha empatikus vagy, akkor képes vagy megérteni, átérezni mások gondját és segíteni rajtuk. Viszont, ha túlságosan érzékeny vagy mások aura energiájára, akkor könnyen át tudod venni mások negatív energiáit.

Íme, néhány védekezési technika, amiket bevethetsz:

1. Tudatosítsd magadban az érzéseidet, ha valaki más dühét veszed fel például, akkor nyugtasd meg magad. Neked nem kell átvenned más dühét.

2. Szeresd magad! Ha szereted magad, akkor védve vagy mások behatásától is.

3. Képzelj el magadnak egy védőpajzsot, akár egy patrónust, ami megvéd a negatívumoktól.

Képek forrása: dimaberkut/Depositphotos.comwatman/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást