Ez áll jól Mónikának! Heti stíluselemzés

Ez áll jól Mónikának! Heti stíluselemzés

Címlap / Stílus / STÍLUS születik / Ez áll jól Mónikának! Heti stíluselemzés

Mónika paraméterei

Foglalkozás: asszisztens
Jelenlegi hajszín: csokibarna
Eredeti hajszín: csokibarna
Szemszín: zöldes-barna
Magasság: 170 cm
Testsúly: 56 kg
Színek a gardróbban: kék-fekete-pink

Bemutatkozó

Mónika jövőre 50 éves lesz és úgy érzi, egész életében ugyanúgy nézett ki. Az öltözködése, de még a frizurája is mindig ilyen volt. Úgy érzi, szeretne megújulni, hiszen eddigi öltözködési stílusát már megunta, de nem tudja, hogyan hozhatná ki magából a femme fatale-t.

Síluselemzés

Kedves Mónika! A megjelenésedben egészen különleges módon keveredik a nőiesség a vagánysággal. Nem tudom mennyire viselsz szoknyákat – remélem sűrűn -, mert a te sziluetted szoknyáért kiált.

Kivágások

Elképesztően gyönyörű a dekoltázsod, ezért a kulcscsontodat kiemelő darabok viselésére bátorítalak. Ha V-kivágású darabokat választasz, az keményíteni fog téged, a kerek nyakú felsők viszont lágyítani fognak. Én személy szerint inkább a kerek nyakkivágás felé terelnélek. Válassz ezen felül csónaknyakú megoldásokat, illetve aszimmetrikus felsőrészeket, és persze garbót, ha el tudod magadon viselni.

Nadrágok

Nagyon szép, vékony derekad van, így a csípőnadrágok, csípőfazonok helyett érdemes lenne kipróbálnod a derékban szabott (magas derekú) nadrágokat, ruhákat, overálokat is, amiknél a derékvonalat még egy 1-3 cm-es övvel is érdemes lenne kiemelni. A farmernadrágok mellett neked az elegáns anyagból készült jogger, paperbag és cargo nadrágokat is javaslom.

Szoknyák

A légies sziluettedhez nagyon illik a szoknya. Ne ijedj meg, attól, hogy szoknya van rajtad, hiszen az egészet lehet egy sportosan vagány szettbe is csomagolni! Egyaránt nyúlhatsz az A-vonalhoz és a ceruzafazonhoz is. A szoknya hosszát tekintve neked a leginkább a midi és a klasszikus hosszt javaslom. Valahogy nem érezlek téged amolyan miniszoknyás nőnek.

Minták tekintetében szerintem nem vagy egy „tropical-mintás” típus. Számodra egyszerűen nem előnyösek a tarka, túlterhelt mintázatok. Hozzád inkább a geometrikus, letisztult vonalak, és színek illenek!

KerüldKeresd
a fodros darabokata ceruza és A-vonalú szoknyákat
a miniszoknyákatruhákat és overálokat
a túl mélyen dekoltált darabokataz öveket
a karcsúsítás nélküli ruhákata nőies vagányságot


Színek tekintetében továbbra is bátran viseld a telítettebb, hideg színeket, és óvakodj az archoz közel a mustártól és a téglavöröstől. 

Stílusszakértő

A Bien.hu Stílus születik stílusszakértője Kovács Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója, a Stíluserő című könyv szerzője, aki Magyarországon kívül, Európa-szerte és Kaliforniában is erősíti ügyfelei önbizalmát a megjelenésen keresztül.

Szeretnéd, ha neked is segítene a Bien.hu stílusszakértője?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást