Melyik a spirituális utad? 5 dolog, amit tudnod kell róla

Melyik a spirituális utad? 5 dolog, amit tudnod kell róla

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik a spirituális utad? 5 dolog, amit tudnod kell róla

Mindenki más spirituális életutat jár be, ezért sosem lenne szabad magadat másokhoz hasonlítgatni. Sokan viszont tévesen azt hiszik, hogy ha a megfelelő úton haladnak, csakis jó dolgok történhetnek velük. Épp ezért fontos, hogy az alábbiakat mindenki tudja a saját spirituális ösvényéről!

Nem csak jó dolgokból áll

A spirituális utad nem olyan, mint egy csillámporral és szivárványokkal tarkított ösvény, amin keresztül sétálva csak vidám dolgok történnek veled. Dehogy! Miközben a megfelelő életutat járod be, igenis lesznek olyan időszakok, amikor nehezebb problémákkal kell megküzdened.

Lesz, hogy komoly döntést kell hoznod, és igen, olyan is, hogy hibázol, és ennek terhét kell magaddal cipelned. De mindez hozzájárul ahhoz, hogy megismerd a saját határaidat, és rátalálj a boldogságodra.

Nem az elmenekülésről szól

Miközben a spirituális úton haladsz, nem mentesülsz a különféle kötelezettségektől és problémáktól. Ugyanúgy át kell élned a mindennapi kihívásokat, a párkapcsolati mélypontokat, amelyek a létezéssel kéz a kézben együtt járnak.

Ha valaki megtalálja a helyes utat, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezen nehéz időszakok elől végérvényesen megmenekül; sokkal inkább ezekkel együtt halad előre, és megküzd velük. Ne aggódj, ha mostanában semmi sem jön össze, hiszen ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem jól cselekedtél az elmúlt időszakban!

Erdei út
istockphoto

Ez nem egy klub

A spirituális utad nem olyan, mint egy klub, amihez meghívó vagy különleges képességek kellenek. Senki sem fog felkeresni téged azért, hogy megmutassa, merre indulj el, hogy eljuss oda, ahová végül meg kell érkezned.

Csakis és kizárólag magadtól várhatod el ezt; a megérzéseid és a belső hangod folyamatosan éreztetik majd veled, mi lenne a helyes döntés, és ha képes vagy ezt észrevenni, rájössz, merre indulj el. Sokszor ugyanis az univerzum üzen neked, de a hétköznapi elfoglaltságok miatt sokan egyáltalán nem hallják meg ezeket!

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»