Életmód / Ezotéria

A spirituális társadalom veszélyei – Ezekre ügyelj, hogy elkerüld őket!

A spirituális társadalom fénykorát éljük – ma már szinte mindenki második ember valamilyen guru vagy coach. Sőt, sokan beleesnek abba a hibába, hogy a földtől túlságosan elrugaszkodva egy másik világban élnek, pedig a spiritualitásnak nem ez lenne a célja, hanem az, hogy megteremtse a harmóniát a földi és egy felsőbbrendű világ között.

Menekülés

Nincs azzal semmi baj, ha elmész egy-két spirituális tanfolyamra, mert sok olyat kaphatsz lelkileg, ami által töltődsz, de ha már minden hétre jut egy, akkor talán ideje lenne szünetet tartanod.

Ez gyakran csak menekülés a problémák elől, és bár az ilyen tanfolyamok nagyon jó segítőid lehetnek, az igazán nagy dolgokat mégis neked kell véghez vinned az életedben.

Látogass el ilyen helyekre, de jól válogasd meg, hogy kiknek adsz bizalmat, és teljen el egy bizonyos idő az alkalmak között, hogy a gyakorlatban is hasznosíthasd a hallottakat.

A realitás elvesztése

Semmi baj nincs azzal sem, ha álmodozó típus vagy, de azt fontos tudatosítanod magadban, hogy nem élhetsz egy másik világban, mert neked most, itt, a Földön van küldetésed. Sok embert teljesen beszippantott a spirituális láz és már azt is égi jelnek veszik, ha télen kisüt a nap.

Még ha hiszel is abban, hogy nincsenek véletlenek, akkor is el kell fogadnod, hogy nem határozzák meg minden léptedet spirituális események.

Persze, ha most csöppentél bele ebbe a világba, akkor könnyen magával ragadhat, de épp csak olyan szinten engedd be az életedbe, hogy az a saját lelki harmóniádat szolgálja, hiszen neked ebben a világban kell helyt állnod.

Hamis emberek

Ahogy az élet minden területén, itt is vannak hamis tanítók, akik nem teljesen őszinte szándékkal segítenek embertársaikon.

Manapság szinte minden sarkon találhatunk egy jósdát, de ezeket jobb, ha messze elkerülöd.

Inkább járj utána, érdeklődj, hogy melyek azok a helyek, ahol megkaphatnád a szükséges lelki feltöltődésedet.

Nem adsz esélyt valami jónak

Amióta elterjedt az ikerláng szerelem fogalma, azóta valahogy minden nő ezt keresi és akarja magának.

Ezzel önmagában nem is lenne semmi baj, viszont azt jó, ha tudod, hogy ezt a fajta szerelmet nem a kereséssel vonzod majd be az életedbe, hanem azzal, ha te már készen állsz .

Viszont addig bátran ismerkedj, mert nem tudhatod, hogy mikor kapsz az életedbe olyan értékes emberi kapcsolatokat, melyek akár egy életen át elkísérnek téged.

Ne legyél szűk látókörű, engedj teret az újnak!

Várod a csodát

Pár éve berobbant a Titok c. könyv és hirtelen mindenki alkalmazta a vizualizálás technikáját, hátha másnapra egy tűzpiros Ferrari várja majd a garázsban reggel, de azzal az egy dologgal nem számoltak (ami a legfontosabb), hogy ezért tenni is kell.

Nagyon bölcs dolog pozitívan gondolni és ráhangolódni arra, amit szeretnél, de ha te egész nap egy képet nézel csak a kedvenc kocsidról, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog öt percen belül manifesztálódni. Először is tűzz ki magad elé célokat, határozd el, hogy véghez is viszed azokat, majd adj bele mindent a céljaid megvalósításába.

Na, ezután jöhet a pozitív gondolkodás és a vizualizálás, mert így már lesz táptalaja az álmaidnak.

Kérj, tegyél érte és megadatik! 🙂