Sikkes munkahelyi divat: Mit viseljek az irodában?

Sikkes munkahelyi divat: Mit viseljek az irodában?

Címlap / Stílus / Divat / Sikkes munkahelyi divat: Mit viseljek az irodában?

Lehetsz divatos és nőies bárhol és bármikor. A munkahely is klassz alkalom, hogy megmutats stílusod. Az alábbiakban bemutatunk pár lehetséges trükköt, amivel felfrissítheted munkahelyi öltözékedet.

A kiegészítők

A professzionális megjelenést egy színes és vidám kiegészítővel dobhatod fel. Keress a szezonnak megfelelő színes kiegészítőt: sálat, kendőt, mellényt vagy cipőt.
Használd ki a kirándulásokat klassz és vidám kiegészítők beszerzésére. Hordj nőies és sikkes darabokat: dobd fel a szoknyákat és ruhákat stílusos mellennyel, széles övekkel és nagy órával.
Csak akkor vásárolj meg egy ruhát, ha az tökéletesen illik hozzád: kényelmes, jó helyen vannak a zsebei, stílusos. Építsd fel gardróbodat olyan kiegészítőkkel, amelyeket szeretsz és bármikor szívesen hordasz.

A klasszikus

Viselj egyszerre egy stílust. Legyenek klasszikus magassarkú cipőid, fekete vagy fehér blézered, amelyet mindenhez hordhatsz. Áldozz a minőségre, hisz meghálálja. Egy minőségi cipő hosszú évekig kiszolgál, ráadásul láthatóan értékes darab. Válassz egyenes szabású előnyös szoknyákat, ruhákat és nadrágokat.
Hordj hozzá egy egyszínű blézert, és máris fel vagy öltözve. Ha nyújtani szeretnéd alakod, a magassarkú mellett válassz hosszú láncot. Dobd fel kiegészítőkkel, mint egy nagy gyűrű vagy karperec, nagy arany vagy egyéb fémóra.
Figyelj, hogy a blézer valóban fantasztikus szabású legyen. Ez a kulcsdarab. Az „álom-blézer” hosszú távú befektetés.

A táska

Minden irodai öltözék elengedhetetlen tartozéka az office-táska.
Egy ilyan darabbal valóban főnöknős leszel!
Válassz ebből is egyet, de minőségit.

Csajszis komolyság

Ismered azt a szabály, hogy Mindig hordj valami feketét? Persze azért ne öltözz teljesen sötétbe. A laza sikkesség az extra-hosszú zakóban és miniszoknyában rejlik. Hord egyszerű polóval és magassarkúval.
Az sem gond, ha flitteres a szoknya, ma már nem csak estére hordható a flitter. Hordhatsz hozzá láncot, karperecet, napszemüveget, nagy gyűrűt, órát és táskát.

A retró

Szerezz be egy egyszerű semleges színű A vonalú ruhát – ez abszolút mindenkinek előnyös. Dobd fel kerek színes ékszerrel, mint például egy kitűző, lánc vagy fülbevaló.
Tedd sikkessé a farmeres viseletet egy élénk blúzzal, díszes övvel és nagy ékszerekkel.
Az idén oly divatos fodros szoknyák, ruhák vagy tunikák irodába is hordhatók. Ne feledd, 3-nál több szín ne legyen rajtad.

Nadrágok

Válassz laza nadrágot zsebek és díszítések nélkül.
Az egyenes szabás hosszítja a lábakat.
Válassz hozzá karcsusított zakót.

Selyemblúz

A selymes felsőrészek mindig is nagyon nőies megjelenést kölcsönöztek. Hordhatod akár farmerrel is.
A gyöngykiegészítők nagyszerűen illenek ehhez a megjelenéshez.

Lenge ruhák

Zakóval, vagy a nélkül tökéletes irodai viselet a színes lenge tavaszi/nyári ruha. 2010-ben nagyon divatos a bőrszínű, halvány színvilág.

Nagy óra

Minden nőnek szüksége van egy igazán nőies órára. Az irodai viselethez nagyobb óra ajánlott.
A fémszíjú órák (ezüstös vagy aranyozott) igen divatosak és elegánsak.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást