5 ruhaátalakítós projekt, amit kipróbálhatsz a nagy lezárások alatt

5 ruhaátalakítós projekt, amit kipróbálhatsz a nagy lezárások alatt

Címlap / Otthon / Hobbi / 5 ruhaátalakítós projekt, amit kipróbálhatsz a nagy lezárások alatt

Ha már úgyis otthon ülsz, miért nem nézed át a gardróbodat? Lehet, találsz valamit, amit évek óta nem hordtál, de egy kis átalakítással újra a kedvenc viseleted lehet, ha egyszer végre újra el lehet majd menni valahova.

Batikolás – akár festék nélkül

A batikolás a reneszánszát éli. Bár webshopokból vagy drogériákból ruhafestéket is pár száz forintért szerezhetsz, még erre nincs feltétlenül szükség a dologhoz. Fogd meg az átalakításra szánt ruhát, tedd egy vastag kartonlapra és csavard össze. Egy szórófejes flakonba tölts hipót, és spricceld be vele a ruhát. Természetesen a biztonsági előírásokat betartva, ne feledd, hogy komoly vegyszerrel dolgozol! Hagyd megszáradni, majd dobd be a ruhát egy gyors öblítésre a mosógépbe, és már készen is van a saját, színátmenetes szerelésed!

 

 

Vágj bele!

Hány túlméretezett póló van a szekrényedben azzal a felkiáltással, hogy „aludni még jó lesz”? Biztos, hogy több, mint amennyire szükséged van! Egy kis tervezéssel és egy éles ollóval azonban ezeket szuper szexi felsőkké alakíthatod, amiket szívesen viselsz majd egy farmer nadrággal vagy shorttal is. Legyen szó crop topról, elöl megkötős felsőről vagy éppen egy diy choker pólóról, csak a megfelelő helyeken kell lyukakat vágni, hogy szabás-varrás nélkül is egyedi felsőd legyen.

 

 

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»