Röviden is szexi! Képeken 2015 rövid haj divatja

Röviden is szexi! Képeken 2015 rövid haj divatja

Címlap / Stílus / Haj / Röviden is szexi! Képeken 2015 rövid haj divatja

Ha 2015-öt egy új frizurával kezdenéd, ha eddig is rövid volt, de megújítanád, vagy úgy érzed, most érett meg az idő arra, hogy megszabadulj a hosszú fürtöktől, akkor jó hírünk van: idén is rengeteg rövid frizurával lehetsz egyszerre divatos és nőies. Mutatjuk az új trendeket!

Szexi mohikán

A punk korszakot idéző tarajok még mindig reneszánszukat érik, igaz, az eredeti, de még az elmúlt évek trendjeihez képest is finomodott a viselet.

A fejtetőn hosszabbra hagyott frizura oldalra fésülve teljesen visszafogott, mégis modern viselet lehet akár az irodába is, de elég csak kicsit megemelni a hajtöveket, és máris készen állsz az esti bulira.

A mohikán előnye, hogy sokféleképpen hordhatod, hátrafésülve például vagány, vampos hatást kelt.

Klasszikus bubi

A klasszikus bubi fazon nem akar kimenni a divatból, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen amilyen egyszerű, olyan tökéletes fazon.

Ha jól van levágva, szinte magától a helyére ugrik, egy frufruval pedig tökéletes választás azoknak is, akiknek kicsit hosszúkásabb az arcformája, vagy a magas homlokot szeretnék elrejteni.

Ha valamivel megbolondítanád a klasszikus frizurát, idén nyugodtan válassz egy merész, vagány színt, például aranyba hajló rózsavöröset.

Merész rövid

Egy szép arcformáról szinte bűn elterelni a figyelmet egy bonyolult vágással, vagy valamilyen szokatlan színnel.

Ha elég karakteres az arcod, akkor bátran válassz egy egészen rövid, aszimmetrikus fazont, ami nem vonja el róla a figyelmet.

Ha hagyod érvényesülni az arcvonásaidat, ha telt ajkaid, vagy nagy szemeid vannak, akkor ez a fazon kifejezetten nőies lehet, de azt tartsd szem előtt, hogy sokakon ezek a fazonok jobban mutatnak akkor, ha valamilyen karakteres sminket is viselnek, így ha te ritkán fested magad, de mégis rövid hajat szeretnél, akkor az aszimmetrikus helyett talán érdemesebb egy természetes fazont választani.

Bájosan rövid

Ha természetesebb hatású, lágyabb és kevésbé modern, futurisztikus rövid fazont keresel, akkor ez a hosszabbra hagyott pixie tökéletes választás lehet, mert hagyja érvényesülni az arcvonásaidat, miközben a laza kócosságával természetesebb, kevésbé merev hatást kelt.

Sminkkel is jól mutat, de natúr makeuppal, vagy akár anélkül is bájos hatást kelt, ráadásul elég, ha szárítás előtt egy kis hajhabot fújsz rá, és szinte magától beszárad, a különböző kiegészítők pedig remekül mutatnak benne, így könnyen készíthetsz változatos frizurákat magadnak.

A divatos nerd

A nerd irányzathoz, a kicsit férfiasabb viseletekhez, a vastag keretes szemüveghez, és általában a hipster stílushoz jól illik ez a mértani pontossággal vágott, mégis lazán oldalra omló fazon, ami szintén szépen hagyja érvényesülni az arcodat, és kerekebb, vagy hosszúkásabb arcformával egyaránt jól mutat.

Ha követed a legújabb trendeket, és szereted az egyszerű, letisztult, mégis divatos holmikat, akkor ezt a hajat is szeretni fogod.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást