Életmód / Ezotéria

Milyen anya leszel/vagy? Horoszkópod elárulja néhány jellegzetes tulajdonságodat

Milyen anya leszel/vagy? Horoszkópod elárulja néhány jellegzetes tulajdonságodat

Kos

Egyenesen rajongasz a gyermekedért, nagyon imádod, sokra tartod, és ez így is van jól. Azonban ez a rajongás csak akkor teljesedik ki igazán, ha saját magadat látod benne – és ez messze nem a külsejére, sokkal inkább a belső tulajdonságaira vonatkozik.

A Kosok makacsak, kitartóak és rátermettek, minden helyzetben feltalálják magukat, és ezt ugyancsak elvárják a gyermeküktől. Időnként észre sem veszed, de magasra teszed a mércét, amivel – önszántadon kívül – terhet teszel utódaid vállára. Bár következetesen és sikerre próbálod nevelni, nem szabad elfelejtened, hogy a gyermekkornak legfőbb célja az, hogy egyszerűen csak gyerekek lehessünk.

Rák

Számodra teljesen magától értetődő, hogy egyszer anya leszel, ezért amikor bekövetkezik, és végre betöltheted ezt a fontos szerepet, hatalmas boldogság tölt el. Nagyon gondos, törődő és odaadó anya vagy, számodra a gyerek marad az első helyen onnantól kezdve, hogy megérkezik.

Mindenki olyan szerető anyára vágyik, mint amilyen te vagy, így ezen a téren nem sok aggódnivalód akad. Arra törekszel, hogy érzelmi stabilitást adj a gyermekednek, és megpróbálod a lehető legnagyobb harmóniában felnevelni. Nagyon távol áll tőled a szigor és a fegyelmezés, de ezekre az eszközökre a legtöbb esetben nincs is szükséged.

Oroszlán

Mivel te az életed legtöbb elemére kifejezetten büszke vagy, nyilván a gyermeked sem jelenthet ez alól kivételt. Úgy, ahogy van, el vagy ájulva tőle: imádod kívül és belül egyaránt, ami nagyon fontos az ő számára is.

Egyetlen dologra kell igazán figyelned, ha jó anya akarsz lenni: hajlamos vagy arra, hogy saját akaratodat, céljaidat erőltesd rá a gyermekedre. Nem szabad elfelejtened, ő nem a te kicsinyített másod, hanem egy külön entitás, egyedi célokkal. Bátorításban, támogatásban nagyon jó vagy, most már csak arra ügyelj, hogy a saját kis tervei megvalósításában segédkezz.

Bika

A Bika érzelmes lélek, ennélfogva egyértelmű, hogy gyermekeidhez te is szeretettel, odaadással fordulsz. Egyik komolyabb hibád, hogy a szereteted hajlamos birtoklóvá, kisajátítóvá válni, így fenntartásokkal kezelsz mindent és mindenkit, aki a gyermeked közelébe kerül. A másik problémás tulajdonságod, hogy nagyon makacs tudsz lenni, és „csak azért is” alapon ragaszkodsz a véleményedhez, márpedig ez a rugalmatlanság nem igazán előnyös a gyereknevelés során.

Kedveled a stabilitást és a rendszert, ami remek határokat biztosít csemetéidnek. Nem kell attól tartanod, hogy haverként tekintenek rád, minden bizonnyal tisztelni fognak és elismerik teljesítményedet, azt, amit már letettél az asztalra.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást