Rövid frizurák 2014-re, minden fejformára

Rövid frizurák 2014-re, minden fejformára

Címlap / Stílus / Haj / Rövid frizurák 2014-re, minden fejformára

Az új év remek alkalom külsőnk megváltoztatására. Akár csak felfrissíteni szeretnéd a frizurádat, akár először vállalnád be a rövid hajat, következő 2014-es rövid frizura válogatásunk reméljük ihletet ad az átalakuláshoz!

Aranyos pixie frizura

Ez a természetes stílusú fiús frizura fiatalossá teszi megjelenésedet, ráadásul nagyon könnyű rendben tartani. Ha jól van levágva, formázásra szinte nem is szorul. Csodásan megnyitja az arcot és kiemeli az áll vonalait.
Ajánljuk: ovális, kerek, gyémánt és négyzet fejformákhoz.

Oldalra csapott, hosszú frufruval

Egy igazi fiatalos, sikkes frizura, amelynek egyik oldalán hosszabb a frufru, másik oldalán fiúsan rövid. Az oldalról ívelő frufru szépen keretezi az arcot. Széles, magasabb homlokú fejformával csodásan mutat.
Ajánljuk: fordított háromszög, kerek, ovális, szív és négyzet fejformákhoz.

A hosszabb pixie

Egy fiús, mégis rendkívül szexi rövid frizura, ami a trendeknek megfelelően féloldalt hosszabb frufruval rendelkezik. Ez a forma igazán megnyitja és megnyújtja az arcot, és az áll vonalaira tereli a figyelmet, ezért különösen ajánlott azoknak, akiknek hangsúlyosabb álluk van.
Ajánljuk: ovális, szív, négyzet és fordított háromszög fejformákhoz.

Rövid oldalra fésült frizura

Egy újabb trendi, oldalra fésült, aszimmetrikus frizura, ezúttal egy tüzes színben. Kiváló választás az egyenes hajúak számára.

A színt illetően a rövid hajak esetében különösen jól mutat, ha egy feltűnőbb hajszínt választunk, mint amilyen a szőke vagy a vörös valamelyik bevállalósabb árnyalata, így maximálisan érvényesülni tud az új frizura.
Ajánljuk: minden fejformához, a hosszú frufru miatt azonban kivételt képez a kerek fejforma.

Rövid bob frufruval

Különleges rövid bobfrizura, ami stílusához híven elöl hosszabb, hátul rövidebb. A frufru vonala csodálatosan kiemeli az arc, különösen a szem, íveit. Nem ajánljuk széles állkapocs és kerek arcforma esetén.
Ajánljuk: ovális, szív, téglalap fejformához.

Buja rövid göndör frizura

Ha természetes, zabolázatlan göndör fürtjeid vannak és hosszúkás fejformád, ezt a frizurát neked találták ki! A frufru hosszabb, hiszen göndör haj esetén a rövid tincsek túlságosan göndörödnek.
Ajánljuk: ovális, négyzet, szív, gyémánt fejformákhoz.

Punk

Az oldalt rövidebb extrém magas frizurák merész és magabiztos személyiségre utalnak. A leginkább fiatalok által választott frizurát az idősebb generáció is bátran bevállalhatja, természetesen esetükben mindenképp mellőzendő az élénk hajszín.
Ajánljuk: minden fejformához.

Oldalas bob

Elegáns és klasszikus rövid frizura, nagyszerűen kiemeli az állkapocs és áll íveit. Mivel oldalválasztékból van kialakítva emeli a homlokot és hosszítja az arcformát. Egyenesen vagy hullámosan is hordhatjuk.
Ajánljuk: minden fejformához.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást