Életmód / Ezotéria

A romantikus dacos – Ilyen együtt élni egy Nyilas férfival

A romantikus dacos – Ilyen együtt élni egy Nyilas férfival

Viszonylag elég karakteres horoszkópokat követően elérkeztünk a következő állatövi jegyhez, ami maga a megtestesült Ámor nyila, vagy talán mégsem? A Nyilasokról gyakran úgy tartják, hogy békeszerető, romantikus lelkek, akik csendben élvezik az életet, és nem ártanak senkinek. Ez részben igaz, csakhogy ennek az Ámor fiúnak is van egy kissé árnyasabb oldala, amivel nem árt tisztában lenni, mielőtt összekötnénk vele az életünket! Nézzük tehát, mire számíthatunk, ha egy Nyilassal készülünk egy légtérbe költözni.

Az ábrándos álarc mögött

Ha egy Nyilassal ülünk szemben, könnyen megeshet, hogy beránt minket az ábrándjai közé, amikben szeret lubickolni.

Szinte bármilyen hangulatban is legyen, a szemeiből könnyedén kiolvasható az aktuális hangulata, csakhogy, pontosan ezért, a Nyilas nem igazán szeret másokkal hosszasan szemezni, ugyanis fél, hogy ez által túlságosan is kitárulkozna.

Éppen ezért, vedd nagyon megtisztelőnek, ha egy Nyilas keresi veled a szemkontaktust, hiszen ez azt jelenti, hogy a bizalmába fogadott.

Azonban készülj fel az álarc mögött rád váró terepre, ugyanis az egy igazi érzelmi hullámvasút lesz, jó sok emelkedővel, és nem kevés mélyponttal!

Utállak! Vagy mégsem?

A Nyilas jegyről azt tartják, hogy egy roppant jószívű, békeszerető jegy. Ez teljes mértékben igaz, amíg minden úgy alakul, ahogyan ő azt elképzelte a kis fejében.

Azonban, amit szöges ellentettjét cselekszed az ő elvárásainak, készülj fel a szikrákat hányó szempárra. A Nyilas ugyanis képtelen elviselni az elutasítást, és ilyenkor gyakran dacos gyermeki viselkedést produkál, amit a következőképpen kell elképzelni.

Eleinte nem vesz rólunk tudomást, mint ha ott se lennénk – ez akár órákba is telhet, attól függően, mivel sikerült megbántanunk –, ezt követően elkezd velünk kapcsolatot létesíteni, de csak címszavakban kommunikál, hogy érezzük a tettünk súlyát, majd egyik pillanatról a másikra megbocsájt, és újra dúl a szerelem.

Eleinte ezt a hirtelen változékonyságát nehéz lehet értelmezni, de ez a Nyilassal jár, őt így kell szeretni és elfogadni!

Hímneműeknek kívül tágasabb!

A romantikus énje mellett a Nyilas egy roppant féltékeny jegy, és jaj, annak, aki a párja közelébe merészkedik! Ne csodálkozzunk, ha egy hímnemű barátunk szívét nyílvessző lyukasztja át, persze csak képletesen.

De hidd el, az illető érzékelni fogja a szúrós pillantást, és a felé ezresével cikázó nyilakat, amit a Nyilas áraszt magából, amíg a konkurencia meg nem futamodik, és arrébb nem áll.

Szinte képtelen elviselni, ha egy férfi tartózkodik a közeledben, még hosszú évek múlva is gyanakvóan tekint az alanyokra, még ha külsőre már úgy is tűnik, hogy megbékélt velük.

Mindig résen lesz, és eleinte talán az agyadra is fog menni a túlzott féltésével, de hidd el, ez az őszinte szerelme jele!

Az a bizonyos hatodik érzék

A Nyilas egy rendkívül intuitív ember, akit az ösztönei vezérelnek, így még csukott szemmel is képes a lehető legpontosabb találatokra, legyen szó karrierről vagy szerelemről.

Biztosak lehetünk benne, hogy egy Nyilas férfi mellett nem fogunk hiányt szenvedni, hiszen a választottjáért bármit megtesz, és sokszor remekül ráérez, az éppen adott pillanatban mire is van szükségünk, legyen az egy kis csend, egy kiadós beszélgetés, vagy egy finom vacsora!

Természetesen ezt a gondoskodást nem szabad viszonzatlanul hagyni, azonban azt nem várja el, hogy te is megérezd, ő mire vágyik, inkább nyíltan a képedbe tolja azt!

Érdemes figyelembe venni az iránymutatásait a veszekedések elkerülése végett, de ne feledkezz meg arról, hogy a Nyilas olykor tud mohó és önző lenni, így néha nem árt kicsit megtördelni a szarvát!

Ha képes vagy minden jó és rossz tulajdonságával együtt elfogadni, akkor egy boldog, viszonylag kiegyensúlyozott – tudod, a mélypontok – kapcsolatban lehet részed!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást