Rendhagyó húsvéti dekorációk, ha eleged van a festett tojásokból

Rendhagyó húsvéti dekorációk, ha eleged van a festett tojásokból

Címlap / Otthon / Rendhagyó húsvéti dekorációk, ha eleged van a festett tojásokból

Van olyan lakás, amelyben jól mutatnak a hagyományos húsvéti dekorációk, és kifejezetten stílusosnak hatnak tőlük a helyiségek – de van olyan is, ahol nagyon életidegen az ilyen, és kicsit más stílusú dekoráció illik a négy fal közé. Ha te is így jártál, esetleg egyszerűen nem tetszenek a sima húsvéti dekorok, akkor inspirálódj ezekből a modern, különleges elemekből!

Különleges tojásos koszorúk

Nem kell a húsvét minden elemét száműzni ahhoz, hogy valami újat tudj mutatni.

A hagyományos nyuszis és tojásos dekor megmaradhat, de érdemes a színekkel játszani, mint ahogyan ezen a koszorún és a mellette álló díszfákon is tették.

Az árnyalatok miatt az egésznek egy kicsit elegánsabb, visszafogottabb, vintage hangulata van, ami bármilyen, pasztellszínekben pompázó lakásba jól illik.

 

Csinos ajtókoszorú

Az ajtókoszorúkkal nagyon szépen lehet játszani szezonálisan is – ez például egy húsvéti verzió, ami úgy ünnepi, hogy nem viszi túlzásba a giccset.

A titok ezúttal is a színekben, valamint a letisztultságban rejlik – nem kell minden díszt ráaggatni a koszorúra ahhoz, hogy visszaadja a húsvét tavaszi hangulatát.

A pasztellszínek miatt a minimalizmus kedvelőinek is érdemes tenni vele egy próbát.

 

Ha van egy kis kézügyességed

A tojásfestésnek sem kell unalmasnak lennie, és nem csak piros tojást tudsz csinálni az asztali dísztálba.

Ha van egy kis kézügyességed, akár ilyen mintákat is megfesthetsz, és ha vannak gyerekeid, még jobban fogják élvezni a rajzolgatást, mintha csak sima, egyszínű tojásokat csinálnátok.

Ezek aztán mehetnek bele bármilyen dísztálba, vagy kerülhetnek koszorúra, esetleg fára – mindenhol jól mutatnak.

 

Vásárolj cuki kiegészítőket!

Nem kell olyan limlomra költened a pénzed, amit egyébként sem fogsz használni ezután egy évig – vegyél olyan dolgokat, amik később is a lakásod díszei lehetnek.

Ilyen például ez az aranyos nyuszis párna, amit akkor is kinn hagyhatsz, ha már elmúlt húsvét – de vehetsz a falra cuki képeket is, ha az jobban illik a lakásodhoz.

 

Legyél kreatív egy virágcsokorral!

Lehet, hogy az alján lévő répa már kicsit sok, de egy szép, színes virágcsokor meghozhatja a tavaszi, és ezzel a húsvéti hangulatot a lakásodba.

Próbáld meg húsvéti színekkel visszaidézni az ünnepet, esetleg rakj a csokorba egy-két festett tojást is, hogy biztos legyen az összhatás.

És ne aggódj, ilyenkor belefér egy kicsit a giccs – végül is tavasz van, ami az egyik legszínesebb évszakunk!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást