Szerelem / Szex

Reggeli kávé helyett orgazmus: kipróbáltam egy héten keresztül

Reggeli kávé helyett orgazmus: kipróbáltam egy héten keresztül

1. nap

A szakember szerint azért jobb az orgazmus mint a kávé, mert koffein helyett – ami szorongást és túlpörgést is okozhat – egy jó nagy löket oxitocinnal, azaz szeretethormonnal indítod a napot.

A home office miatt szerencsére nem kellett munkába rohannom reggelente, ezért az időszak mondhatni ideális volt a kísérletre, azonban már az első nap nem úgy alakult, ahogy terveztem. 

Egy olyan emailre keltem, amit sürgősen meg kellett válaszolnom és amíg a „tűzoltással” foglalkoztam, bekopogott a szomszéd, hogy az én plafonom is ázik-e. Igen, ázott, ezért kora délutánig teljesen el voltam foglalva, így a reggeli orgazmusra zéró esélyem volt. Érdekes, csak este esett le, hogy a kávé is elmaradt.

2. nap

Nem aludtam jól, ezért nagy volt a kísértés, hogy egy gőzölgő lattéval indítsak, de ellenálltam. Kicsit furcsa volt rákészülni a „betervezett” orgazmusra, de ez a gondolat nem zavart különösebben és a kevés alvást elfeledve, frissen indultam utána vásárolni.

3. nap

Kialudtam magam, pihenten keltem és mire az agyamba hasított, hogy mit csinálok, már a szokásos édes kávét kortyolgattam.

Automatikusan lefőztem, teljesen elfelejtettem a kísérletet. Kicsit elszégyelltem magam, de úgy döntöttem, attól még nem lesz érvénytelen a kísérlet, ha aznap kávém ÉS orgazmusom is van.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást