Így viseld 2020 divat slágerét, a puffos ujjakat – Lelőhelyekkel

Így viseld 2020 divat slágerét, a puffos ujjakat – Lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Így viseld 2020 divat slágerét, a puffos ujjakat – Lelőhelyekkel

A tavalyi évben kezdtek el visszaszivárogni a köztudatba a puffos ujjak és erre az évre már virágkorukat élik. Számtalan formában találkozhatunk velük: ruháknál, pólóknál, rövidebb, hosszabb ujjakkal is a világhírű divatházaktól, trendi dizájnerektől kezdve a mainstream márkákig mindenhol. Kijelenthetjük, ez a szezon egyik legnagyobb trendje. Használjunk ki minden meleg napot arra, hogy viselni tudjuk. 

Angyali viselet

Ha még szeretnénk kicsit kitolni a jó időt, ez a hófehér ruha tökéletes választás a nyár végi napokhoz. A kislányos báj csaj úgy sugárzik az ilyen szettből. Az én tippem, hogy dobjuk fel egy kis szalmával: legyen az espadrilles, egy szalma-táska vagy egy szalma kalap biztosan remekül hozza a nyári hangulatot – még szeptember elején is. 

Inspiráció:

 

Vásárold meg:

Az a bizonyos maxi

Ha odavagyunk a maxi ruhákért, ebbe is belevihetünk egy kis csavart. A könnyed anyag miatt a puffos ujjak itt kevésbé feltűnőek, a ruhát mégsem tekinthetjük átlagosnak. Egy papuccsal, de egy zártcipővel is kombinálható.

Inspiráció:

 

Vásárold meg:

Puffos felsők

Ha az őszi szezonra készülünk már, a felsők között is érdemes körbenézni egy hosszabb nadrággal vagy akár szoknyával is remekül mutathatnak ezek a darabok – már a picit hűvösebb napokon is. A nude árnyalatokkal nem lőhetünk mellé.

Inspiráció:

 

Vásárold meg:

Őszi hangulatban

Mintha a ballonkabát egy rövidebb verzióját látnánk: hasonló szabás, karcsúsító övvel, csupán csak egy picit rövidebb verzióban. Ha nem akarjuk túlbonyolítani a szettünket, de valami konszolidáltabb, mégis divatos outfitre lenne szükségünk, tökéletes választás lehet.

Inspiráció:

 

Vásárold meg:

A hab a tortán

Extravagáns, izgalmas, kirívó szettre vágysz? Akkor ne csak a puffos ujjakat figyeld, egy erős színt is válassz hozzá. Lehet ez pink, okkersárga vagy egy erős zöld, tuti, hogy egy ilyen szettel központban leszel. 

Inspirácó:

 

Vásárold meg:

Mintamánia

A puffos ujjú ingek és blúzok között is elég széles a választék. Az inspiráción még a váll is picit meg van húzva. Ha azonban picit kevésbé feltűnő darabot keresünk – hiszen már a kivágás is elég merész, a Bershka oldalán többféle minta közül is válogathatunk.

Inspiráció:

 

Vásárold meg:

Bershka

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást