Párkapcsolat / Szerelem

3 praktika, amit elleshetsz a „rosszlányoktól” – vajon ők mivel hódítják meg a férfiakat?

3 praktika, amit elleshetsz a „rosszlányoktól” – vajon ők mivel hódítják meg a férfiakat?

Bár a többség nem igazán kedveli a „rosszlányokat”, mert sokan úgy vélik, kifejezetten foglalt pasikra utaznak és egyetlen céljuk szétzilálni a kapcsolatokat. Ez azért elég csúnya általánosítás! Ami biztos, hogy van mit tanulni ezektől a nőktől, hiszen igazán értenek a férfiak nyelvén. Néhány vonásukat, praktikájukat ellesve te is érdekesebbé és különlegesebbé teheted az egyéniségedet!

Első helyen saját maguk szerepelnek

A rosszlányok egyik legismeretesebb tulajdonsága közé tartozik, hogy ők kellően önzőek ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, az életükben. Ez azt jelenti, hogy legyen bármilyen sűrű a napjuk, az életük, mindig szakítanak időt arra, hogy saját magukkal is foglalkozzanak. Ez jelenthet szépségápolást, edzés, vagy éppen lelki feltöltődést, a lényeg az, hogy tudják, tenni kell azért, hogy egyensúlybakerülhessenek önmagukkal.

Sok nő ezt a luxust egyszerűen nem engedi meg magának, helyette inkább a szerelmét babusgatja, egy nappal előbbre főz, vagy még egy kicsit takarít, dolgozik.

Nem arról van szó, hogy ezek ördögtől való dolgok lennének, vagy ne kellene megcsinálni őket! De mindez a legtöbbször azt feltételezi, hogy sokan teljesen hátulra sorolják saját magukat a fontossági sorrendben. A rosszlányok esetében erről szó sem lehet, és mondhatjuk bátran, hogy nekik van igazuk. Az énidő mindenki életében kiemelkedően fontos szerepet kell, hogy kapjon!

3 praktika, amit elleshetsz a „rosszlányoktól” - vajon ők mivel hódítják meg a férfiakat?

Nem törődnek mások véleményével

Legalábbis nem annyira, mint a többség. Természetesen saját magunkkal hozott készség, hogy foglalkozzunk a környezetünk véleményével, az már egyénfüggő, kire, mekkora hatást gyakorol a közösség visszajelzése. Ami biztos, hogy a rosszlányok nem igazán adnak mások negatív véleményére, hiszen, ha így tennének, alighanem hamar visszavonulót kellene fújniuk.

Ők már eljutottak arra a szintre, hogy egy dologra koncentrálnak igazán: saját magukra. Tisztában vannak vele, hogy adni csak úgy tudnak, ha nem veszítik szem elől saját magukat. Az ebből fakadó önbizalom pedig kihat majd magánéletükre és munkájukra egyaránt.

Nem a rosszlánynak kell figyelnie, hogy a férfi házas-e, hanem a házas férfinak kell úgy viselkednie, hogy azt ne lehessen flörtölésnek, vagy akár annál többnek felfogni. Nem a rosszlánynak kell azzal foglalkoznia, hogy mások szerint úgy öltözködik, mint aki a kifutóról jött, hanem a többieknek kell elgondolkozniuk rajta, egyáltalán miért akadnak fel ilyesmin.

A rosszlányoknak egyfajta magabiztosságot, lelki nyugalmat ad az, hogy csak a saját maguk véleményével foglalkoznak igazán. Ez részben önzőségnek tűnhet, és az is igaz, hogy nem minden élethelyzetben megvalósítható, mégis ez lehetne mindannyiunk célja: alapvetően a saját igényeinkkel, saját elvárásainkkal és céljainkkal kellene foglalkoznunk, nem pedig másokat minősítenünk.

Ha legalább kicsit sikerül ezt a felfogást magadévá tenned, az különösen vonzóvá tehet a férfiak szemében. Egy olyan nő képét festheted, aki kellően határozott ahhoz, hogy felvállalja önmagát és pontosan tudja, mit akar elérni az életben.

A saját gyönyörükre koncentrálnak

Bár egy párkapcsolat messze nem csak a szexuális együttlétekből áll, igenis sokat nyom a latban, mennyire passzoltok össze az ágyban, illetve mennyire feleltek meg egymás igényeinek. Az internet tele van jobbnál jobb praktikákkal, hogyan nyűgözhetsz le egy férfit, milyen fogásokat, pózokat vethetsz be annak érdekében, hogy teljesen elvarázsold az ellenkező nemet. Mi sem állíthatjuk, hogy érdemes ezeket teljesen figyelmen kívül hagynod, de egy praktika garantáltan akad, amivel sosem foghatsz mellé: ha a saját örömödre koncentrálsz.

Furcsa? Mégis így van! A férfiaknak fontos, hogy figyelmet szenteljünk nekik az ágyban, de még fontosabb, hogy igazán férfinak érezhessék magukat, és ez a vágyuk akkor teljesül, ha eljuttatnak minket a csúcsra. Félre kell tenned tehát azokat a nézeteket, amik szerint a nőknek elég a szeretgetés és az összebújás, vagy, hogy orgazmus nélkül is jó a szex. Jónak jó, ám ez a legtöbb férfinak és nőnek hosszútávon nem elegendő – úgyhogy ismét előtérbe kerül az önzés, ami az ágyban nagyon is fontos tud lenni.

Kép forrása: [email protected]/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást