Pesztós tortellini

Pesztós tortellini

Címlap / Életmód / Receptek / Pesztós tortellini

Íme egy gyorsan elkészíthető finomság az olasz konyha kedvelőinek.

Hozzávalók:

– 250g tortellini a kedvenc töltelékeddel
– 1 avokádó
– 2 csésze cseresznyeparadicsom, félbe vágva
– 3 szelet bacon
– ½ apró hagyma
– kevés olíva olaj
– 3-4 evőkanál zsíros tejszín
– 2 evőkanál pesztó

Elkészítés:

1. Aprítsd fel a bacont és süsd amíg ropogós lesz. Itasd fel a zsiradékot és tedd félre.
2. Az utasítás alapján főzd meg a tortellinit és szűrd le.
3. A hagymát vágd fel kockára és pirítsd meg az olíva olajban.
4. Add hozzá a bacont, a tortellinit, a pesztót és a tejszínt. Keverd jól össze, amíg a pesztó egyenletesen eloszlik a tortellinin.
5. Add hozzá az avokádót és a paradicsomot.

Óvatosan keverd össze, hogy ne zúzd szét az avokádót.

Tálalás előtt fél paradicsommal és avokádóval díszítheted. Amennyiben vegetáriánus ételt szeretnél, kihagyhatod a bacont.

Jó étvágyat kívánunk!

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!