8 pasitípus, amelyet jobb, ha elkerülsz

8 pasitípus, amelyet jobb, ha elkerülsz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 pasitípus, amelyet jobb, ha elkerülsz

Vannak bizonyos férfitípusok, amelyeket jobb jó messziről elkerülni. Íme, ezek közül néhány!

Akinek semmi nem elég jó

Az olyan típusú férfitől, aki általában mindig bosszankodik valamin, sokszor mogorva és sűrűn elégedetlen, jobb, ha azonnal elmenekülsz.
Negatív kisugárzását könnyedén átragaszthatja rád, és elveszi a jó kedvedet, nem beszélve arról, hogy egy idő után te is egy elviselhetetlen nő leszel számára, akiről barátainak fog panaszkodni, ezért jobban teszed, ha még idejében lelécelsz.

A csajozós

Bár biztosan jó pasi, és egy pillanat alatt levesz a lábadról, ennek ellenére ne dőlj be neki, hiszen nagy valószínűséggel te is csak egy újabb strigula vagy számára.
Ha kiderül róla már a kapcsolatotok elején, hogy nem egyszer megcsalta volt barátnőit – bármennyire is úgy tűnik, hogy megváltozott -, hidd el, te sem számíthatsz másra, hiszen aki természetétől fogva ilyen, az nem fog megváltozni. 

Mániákus féltékeny típus

Aki egyfolytában vádaskodik és bizalmatlan veled minden ok nélkül, az egy igazi paranoid alkat, akit jobb ha jól elkerülsz, hiszen életedet csak megkeseríti.
Már egy merészebb ruhánál vagy egy sms-nél képes jelenetet rendezni, így ha nem szeretnéd, hogy kisajátítson és a féltékenységével az őrületbe kergessen, már az elején zárd rövidre a kapcsolatot.

Aki mindent jobban tud nálad

Egy idő után igen idegtépő lehet egy olyan pasi, aki mindent megmagyaráz, okosabb nálad és természetesen mindent jobban tud, mint te.
Ha vitába szállsz vele, megsértődik, és addig erősködik, amíg be nem látod, hogy neki van igaza, hiszen más variációt aligha fogad el. Ha nem szeretnéd, ha pasid folyamatosan okoskodjon, és mindig neki legyen igaza, akkor jobb, ha elkerülöd az ilyen típust.

Aki irányítja az életed

Van egy bizonyos férfitípus, amelynek képviselőitől jobb menekülni. Ők azok, akik szeretik megmondani, hogy mit hogyan csinálj, hogyan viselkedj, sőt még abba is képesek beleszólni, hogy mit vegyél fel egy-egy alkalomra.
Ha szembeszállsz vele, idegesen megmagyarázza, hogy ő ezt jobban tudja és jobb ha azt teszed, amit mond.

Aki nincs túl az exén

Ne akarj olyan pasival összejönni, aki láthatóan nincs túl előző párkapcsolatán, hiszen te nagy valószínűséggel csak egy pótlék leszel számára, akivel azért van, hogy kiheverje volt barátnőjét.
Ha exéről beszél, és rendre felhozza régi sérelmeit, amelyeket ő okozott neki, akkor jobb, ha tovább állsz, hiszen a lelke ápolgatásán túl nem akar mást tőled. 

A durva pasi

Az egyik legrosszabb típus, a durva, gonoszkodó típus. Ha azt látod, hogy újdonsült kedvesed számára élvezetet jelent mások fájdalma, legyen szó akár lelki vagy fizikai fájdalomról, azonnal húzz nyúlcipőt!
Az ilyen típusú férfiak első kedvesnek tűnnek, ám hamar kiderül, hogy szeretik mások szenvedését és egy szikra jó érzés sincs bennük. Ezért amint kimutatja igazi énjét, kerüld el jó messziről!

A szépfiú

Bár kívülről szinte tökéletesnek tűnik, de több időt tölt a fürdőszobában és a tükör előtt, mint te. Az ilyen típusú pasik szinte csak saját magukkal vannak elfoglalva, nagyon hiúk és nem túlságosan férfiasak.
Ha nem akarsz egy egomániás, csak magával törődő pasit, akkor jobb, ha még időben tovább állsz és keresel inkább egy olyan férfit, aki mellett igazi nő lehetsz!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást