Hobbi / Otthon

Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Egyedi csészék a közös kávézásokhoz

A kávé sok mindenre felhasználható. Ha szerettek közösen kávézgatni, akkor most újabb dimenziókba röpítheted a rituáléitokat. Néhány natúr fehér csésze és egy-két színes porcelánfilc segítségével egyedi kávés csészéket készíthetsz. Ráírhatod a hét napjait, a neveteket, kedvenc idézetet vagy bármilyen személyes mondatot. Díszítsd kedved szerint! Rajzold rá a párodat kedvenc tevékenységeit, autót, otthont, amit csak szeretnél, hidd el, nagyon hálás lesz érte.

Csoda karkötő mesterembereknek

Egy mágneslap, valamint egy kevés pamut felhasználásával elkészítheted ezt a profi szerelőknek és barkács mestereknek való karkötőt. A mágneslap hobbi boltokban kapható, hajlítható, ezért tökéletesen megfelel a célnak. Vond be vékony pamuttal (ráragaszthatod, de varrhatod is). Tépőzáras vagy patentos változatban könnyen le és felvehető lesz.

Whiskys üveg a fürdőszobában

Összeköltözés után a férfiak egy része azt érzi, kiszorul a fürdőszobából. A helyiséget hirtelen elborító, számtalan kozmetikai termék és smink készlet mellett neki már csak egy fiók jut (vagy még az sem), ilyenkor érdemes meglepni valami igazán férfias ajándékkal. Pumpás szappanadagoló és a kedvenc italának üvegét felhasználva ismét úgy érezheti, hogy van keresnivalója a fürdőszobában. Az üveg címkéjét érdemes a papír boltokban kapható, egy-két réteg vízálló lakkal átfesteni, hogy még tartósabb legyen az ajándék.

Polcot gitárból

Bolhapiacokon vagy aukciós weboldalakon olcsón hozzájuthatsz egy rossz gitárhoz, amit átalakíthatsz a lakás díszévé. Barkácsboltokban mindent megkapsz hozzá: méretre vágott polcelem, szerelékek. Díszítheted ledes mécsesekkel, kisebb növényekkel, fotókkal, de ideális és végre állandó helye lehet mobiltelefonnak, kulcsoknak is. A meglepetés és az öröm garantált!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    Teo
    2020.11.27., 16:05

    hogy lehet ennyi reklámmal teleb…. teleszórni egy oldalt?

    Válasz

Írj egy hozzászólást