20 idézet és párkapcsolati tanács a kedvenc csajos sorozatainkból

20 idézet és párkapcsolati tanács a kedvenc csajos sorozatainkból

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 20 idézet és párkapcsolati tanács a kedvenc csajos sorozatainkból

“Talán a múlt olyan, mint egy horgony, amely visszatart minket. Egyszerűen el kell engedned azt, aki voltál, hogy azzá válhass, aki lehet belőled.”

Carrie Bradshaw

„Szeretlek…de magamat jobban szeretem. 49 éve élek együtt saját magammal és szeretném, ha ez a kapcsolat továbbra is működne.

Samantha Jones

„Nem volt logikus…szerelem volt.”

Carrie Bradshaw

„A kapcsolatokon belüli csatákban az a legnehezebb, hogy nincs játékvezető. Senki sem tudja megmondani, hogy melyik megjegyzés lesz övön aluli, így általában valaki megsérül.”

Carrie Bradshaw

„A legfontosabb szakítási szabály: nem számít, hogy ki törte össze a szíved, vagy mennyi ideig tart a gyógyulás, a barátaid nélkül soha nem leszel túl rajta.”

Carrie Bradshaw

„Mindig tégy úgy, mintha tudnád, hogy merre tartasz, akkor is, ha nem.”

Samantha Jones

„Hallgass rám, a tökéletes pasi csak illúzió. Kezdj el élni!”

Samantha Jones

„Egy bizonyos ponton döntést kell hoznod. A falak, amiket húzol, nem a többi embert tartják kívül, hanem téged zárnak be. Az élet egy nagy káosz.

Így vagyunk összerakva. Pazarolhatod az idődet azzal, hogy határokat húzol, vagy fordíthatod arra, hogy átlépd őket.”

Meredith Grey

„Az igazi csók előtti csókok nem számítanak. Sok nővel csókolóztam, de amikor először csókoltam meg a feleségemet egy bárban, az olyan volt, mintha korábban sosem csókolóztam volna. Úgy éreztem ez az első, az igazi.”

Derek Shepherd

„Ha csak egyetlen tanácsot adhatok, az a következő: ha valamit igazán akarsz, akkor küzdj érte. Ne add fel, bármilyen reménytelennek is tűnik. És ha már a remény is elveszett, kérdezd meg magadtól, hogy tíz év múlva nem fogsz-e arra gondolni, hogy adnod kellett volna még egy esélyt? Hiszen a jó dolgok az életben nincsenek ingyen.”

Meredith Grey

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást