Hobbi / Otthon

Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Egyedi üzenő tábla sörös pasiknak

Egy kartonlap, táblafesték és fehér kréta megvásárlása mellett már csak néhény sörös kupakot kell összegyűjtened és készülhet is az egyedi üzenőtábla. Ha a hátuljára mágneseket ragasztasz, akár a hűtőre is teheted.

Bőr karkötő

Szintén hobbi boltban vásárolhatsz vagy interneten rendelhetsz bőrszalagot a kívánt méretben és színben. A karkötő elkészítéséhez szükséges záró kapcsot is ugyanott beszerezheted. A karkötőre szánt feliratot vagy dátumot magad is ráütheted egy alumínium lemezre, de egyszerűbb és gyorsabb megoldás, ha felkeresel egy gravírozással foglalkozó üzletet, akik elkészítik neked. A bőrt speciális lyukasztóval vagy egy szöggel szúrhatod ki.

Kavics és ékszerdrót

Saját kertedben vagy a kedvenc parkotokban, közös nyaraláson gyűjtött követ is felhasználhatod ennek az egyszerű, ám mégis nagyszerű, férfias meglepetés elkészítéséhez. Ha a kő meg van, akkor már csak nikkelmentes ékszerdrótot és egy kisebb fogót kell beszerezned. A díszítés már a fantáziádra van bízva. Bőrszalagra fűzve pár perc alatt kész is a nyaklánc.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Avatar
    Teo
    2020.11.27., 16:05

    hogy lehet ennyi reklámmal teleb…. teleszórni egy oldalt?

    Válasz

Írj egy hozzászólást