Mi vár rád idén ősszel? A számmisztika szerint erre számíthatsz

Mi vár rád idén ősszel? A számmisztika szerint erre számíthatsz

Címlap / Életmód / Mi vár rád idén ősszel? A számmisztika szerint erre számíthatsz / 2. oldal

A numerológia elsősorban az önismertben nyújt segítséget, de sokak szerint ennél jóval többet tartogatnak nekünk a számok – persze csak akkor, ha elkezdünk olvasni a sorok között!

Ha a te számod az ötös

Stresszes lehet számodra az idei ősz, úgyhogy jobban jársz, ha tudatosan keresel lehetőséget a lazításra. Ellenkező esetben éppen az fog ledönteni a lábadról, hogy túlhajtottad magadat és nem engedted ki a fáradt gőzt. Valószínűleg komoly kérdésekben kell majd döntened az előttünk álló hónapokban, ezért nem árt, ha a kapkodás, idegeskedés helyett inkább a lelki békédet helyezed előtérbe. Ez az ősz inkább az elengedés, az önzetlenség és a megbocsátás, mint a romantika időszaka lesz.

Ha a te számod a hatos

Az idei ősz egyenesen kiváló lehetőségeket kínál arra, hogy jobban megismerd önmagadat, nagyobb hangsúlyt fektess a benső fejlődésre. Az időjárás is annak kedvez majd, hogy visszahúzódj a kis kuckódba és magaddal foglalkozz, elmélkedj. Lehet, hogy ez részben felerősíti benned a magány érzését, de nem szerencsés az egyedüllétet ilyen formában megélned. Az életed minden bizonnyal gördülékeny lesz és nem várható komolyabb változás, úgyhogy minden adott az érzelmek megélésére, a romantikára, a barátokkal való kapcsolattartásra. 

Ha a te számod a hetes

Amennyiben a hetes a te számod, megeshet, hogy úgy érzed, elvesztetted a motiváltságodat. Ez nem feltétlenül azért van így, mert kudarcokat halmoztál, akkor is előfordulhat, amikor célt értél valamiben. Ha azt gondolod, hogy a kapcsolatod, vagy akár a karriered már nem tartogat számodra elegendő motivációt, akkor ideje egy kis szünetet tartanod, vagy újragondolnod, merre is menj tovább. Jobban jársz, ha nem döntesz hirtelen, meggondolatlanul. Bár azt érezheted, hogy szívesen belevágnál valamibe egy kicsit pihenj rá és hagyd, hogy szép fokozatosan minden kirajzolódjon.

Ha a te számod a nyolcas

Nyolcas számmal a numerológia szerint az idei ősz számodra komoly bizonytalanságban telik, úgy érezheted, semmilyen terved nem lehet biztos és sokszor fogalmad sincs, merre kellene elindulnod. A tanácstalanságod nem egyedi a jelenlegi körülmények között, de rád a számmisztika szerint már régebben elindult folyamatok is hatást gyakorolnak. Belül tudod, hogy bizonyos lépések megtétele elkerülhetetlen, szükségesek a változások, ám ahogy mindenhez, úgy ehhez is idő kell. Ősz közepén, végén már jobban látszani fog a fény az alagút végén!

Ha a te számod a kilences

Míg mások jobban járnak, ha inkább kicsit várnak, addig a számmisztika alapján neked vehemensen bele kell vetned magadat a feladatokba. Úgy tűnik, remek időszak áll előtted akkor, ha a régóta dédelgetett terveidet szeretnéd megvalósítani, vagy csak arra vártál, hogy elindulj egy új, eddig ismeretlen úton. Ha változtatni szeretnél, akkor most minden adott, függetlenül attól, hogy költözésről, párkapcsolatról, munkahelyről, vagy  valamilyen szokásodról van szó.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»