Nagy őszi horoszkóp – Mit hoz a következő három hónap a zodiákusok számára?

Nagy őszi horoszkóp – Mit hoz a következő három hónap a zodiákusok számára?

Címlap / Életmód / Nagy őszi horoszkóp – Mit hoz a következő három hónap a zodiákusok számára?

Kos

Valamiről, amiről eddig azt hitted, nagyon szeretnéd, kiderülhet, hogy egyáltalán nem is akarod. Ez valószínűleg egy karrierrel kapcsolatos döntés lesz, de ne engedd, hogy a pillanatnyi kételkedés elbizonytalanítson, mert így legalább tiszta lappal indulsz majd. Egy barátság is véget érhet, ekkor a családod – vagy a fogadott családod – lesz az a háttér, ami majd támogat és vigasztal. Otthonod legyen a szentélyed, szükséged lesz egy nyugodt helyre, ahol feltöltődsz. Jó hír, hogy a szerelmi életed felpezsdül, de vigyázz, hogy ne stresszeld túl magad.

Bika

Ha eddig azt fontolgattad, hogy kilépsz munkahelyedről – vagy életed egy másik területén váltasz viszonylag hirtelen – jó eséllyel a következő pár hónapban fogod megtenni a lépést. A Bika ugyan nem szereti a hirtelen változást, de a szíved mélyén tudod, hogy ez lesz a helyes döntés. Az új helyzet izgalma okozhat álmatlanságot és stresszt, ezért próbálj meg napról napra létezni és nem szorongani azon, hogy mit hoz a jövő. Támaszkodj barátaidra és családodra, ők átsegítenek a nehezén, de a romantikára is hagyj időt, mert októberben valami ígéretes lehet kialakulóban.

Ikrek

Agyad mostanában még a szokásosnál is kreatívabban pörög, tele vagy ötletekkel, amik közül az egyik új távlatokat nyithat meg az életedben idén ősszel. Ügyelj arra, hogy a sok munka és tennivaló mellett a pihenésre is hagyj időt, relaxálj és nyugtasd le az idegeidet. Jót tesz pár nap, amit otthon töltesz és csak magadra fordítod, vagy az is, ha gondolatadat papírra veted vagy megosztod egy baráttal. Ezek segítenek objektíven látni a dolgokat és letisztul benned, mi legyen a következő lépés. Pénzügyeid kedvezően alakulnak, a romantikus fronton pedig csend lesz, nem történik jelentős változás a következő három hónapban.

Spencer Pugh/unsplash.com

Rák

Szeptember elején egy váratlan és kellemetlen anyagi nehézség fogja borzolni az idegeidet, de tarts ki, mert ez csak időszakos nehézség leszés hamar túllendülsz rajta. Az ősz többi hónapjában pénzügyeid rendeződnek és munkahelyi népszerűséged is jelentősen javulni fog. A gondokon könnyedén felülkerekedsz, amennyiben a saját érdekeidet tartod szem előtt és nem hagyod, hogy vetélytársaid eltapossanak. Egészséged megőrzése érdekében esténként próbálj otthon lazítani és időnként egy-egy baráti kávézásra is szakíts időt. Lehet, hogy az új szerelem pont egy ilyen alkalommal toppan be.

Oroszlán

Az ősz eleje elhozhat egy – már régen esedékes – szakítást de ne bánkódj, ha partnereddel teljesen más az elképzelésetek a jövőről, nincs értelme tovább húzni. Bízz a megérzéseidben és kivételesen próbálj meg kicsit a spiritualitás felé fordulni, mert nemcsak hasznos válaszokat kaphatsz, hanem az optimizmusod és nyíltságod is segít majd megőrizni. Egészséged és pénzügyeid jól alakulnak, jó időben találkozol a megfelelő emberekkel, akik pozitív irányban mozdítják majd előre életed. 

Szűz

Vagy el kell köszönnöd egy fontos projekttől, vagy valami egészen új, innovatív módon meg kell oldanod. Hogy melyik utat választod, attól függ majd, hogy a szíved mennyire van benne a dologban, de tartsd szem előtt, hogy a belső, spirituális fejlődés hosszú távon fontosabb, mint az átmeneti siker és az, hogy a környezeted elismerjen és ajnározzon. Hidd el, lesz még bőven alkalom, amikor learathatod a megérdemelt babérokat, addig pedig hallgass az ösztöneidre és a mentális egészséged tartsd szem előtt. Tehetséged és magabiztosságod lesz az, ami bevonz egy új románcot.

A horoszkóp a következő oldalon folytatódik. Lapozz ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást