Mi vár rád idén ősszel? A számmisztika szerint erre számíthatsz

Mi vár rád idén ősszel? A számmisztika szerint erre számíthatsz

Címlap / Életmód / Mi vár rád idén ősszel? A számmisztika szerint erre számíthatsz

A numerológia elsősorban az önismertben nyújt segítséget, de sokak szerint ennél jóval többet tartogatnak nekünk a számok – persze csak akkor, ha elkezdünk olvasni a sorok között!

Így számold ki

Ahhoz, hogy kiszámolhasd, mi vár rád idén ősszel, szükséged van a születési időpontodra. Az adott napot írd le egy papírra – természetesen az évről és a hónapról se feledkezz meg! A számokat add össze addig, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz, és már ki is derítheted, mit tartogat számodra az idei ősz! 

Ha pl. a te születési dátumod 1990.04.16., akkor a számolás menete a következő: 1+9+9+0+0+4+1+6=30 azaz 3+0=3


Ha a te számod az egyes

Nagyon termékenynek ígérkezik ez az ősz, ugyanis tele vagy kreatív ötletekkel és megvalósítási vággyal. Fontos szerepet játszanak az életedben a megérzések, és most úgy tűnik, az átlagosnál is fogékonyabb vagy rájuk. Ezzel viszont az is jár, hogy a megszokottnál érzékenyebb lehetsz és ez számos konfliktushoz vezethet az elkövetkezendő hónapokban. Próbáld nem túl komolyan venni a barátaid, kollégáid kirohanásait, mostanában mindenki kicsit feszültebb. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatodra is!

Ha a te számod a kettes

Alapvetően jellemző rád, hogy az érzelmek szintjén mozogj, és ez idén ősszel különösen kiéleződik. Jó napjaidon lelkesítesz, támogatsz másokat, amiért nagyon hálásak neked az emberek, viszont amikor ballábbal kelsz fel, kifejezetten nehezedre esik a tolerancia. Ha csak egy dolgot fogadnál meg az idei őszre, akkor az legyen az, hogy próbálj kicsit lassítani. Nem kell mindenki helyett mindent bevállalnod, nem szabad, hogy állandóan a te vállaidat nyomják a terhek. Nyugodtan bízz rá másokra is feladatokat, el fognak bírni velük!

Ha a te számod a hármas

Könnyen úgy érezheted, hogy ez az idei ősz ólomlábakon sétál, mintha lelassult volna az idő. Belül különböző érzések feszíthetnek, de egy valami közös bennük: nagyon intenzívek. Amikor azonban végre rászánod magadat, hogy szabadjára engeded őket, hirtelen visszavonulót fújsz, elveszíted a bátorságodat. Fogd fel ezt az időszakot átmenetinek, tekints rá egyfajta felkészülésként, és így könnyen lehet, hogy már az ősz második felében át tudsz lendülni a holtpontokon.

Ha a te számod a négyes

Még mindig nagyon pörgősnek érezheted a napjaidat, aminek van is alapja: továbbra is bőségesen akad tennivaló. Azonban egyre sűrűbben tapasztalod, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, és rajtad kívülálló körülmények alakítják az életedet. Sajnos az árral szemben úszni nem csak nehéz, az idei ősszel gyakorlatilag felesleges is. Sokkal jobban jársz, ha lehetőségeidhez mérten megpróbálsz rugalmas lenni és alkalmazkodni. 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»