Tedd el télre
A befőzés nem ér véget nyáron, hiszen ősszel érik az alma, a körte, a szilva, na és persze a bicske, amikből isteni lekvárt készíthetsz. Érdemes szétnézned a környéken, de akár a termelői piacokon is bevásárolhatsz, és az itt szerzett alapanyagból mennyei biolekvárokat főzhetsz – természetesen cukormentesen és szénhidrátszegényen, ha úgy szeretnéd.
Amennyiben a lekvárfőzés túl macerásnak tűnik, gyűjts vagy vegyél diót, mogyorót, vagy éppen gesztenyét, és máris indulhat a családi bontogatás! Persze ne csak a télre gondoljatok, ezekből az egészséges magvakból ősszel is járnak a finom falatok.
Tipp: A most elkészített és tartósított finomságokból csodás karácsonyi ajándék lehet.
Amennyiben a lekvárfőzés túl macerásnak tűnik, gyűjts vagy vegyél diót, mogyorót, vagy éppen gesztenyét, és máris indulhat a családi bontogatás! Persze ne csak a télre gondoljatok, ezekből az egészséges magvakból ősszel is járnak a finom falatok.
Tipp: A most elkészített és tartósított finomságokból csodás karácsonyi ajándék lehet.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!