Így kérj segítséget az őrangyalodtól – Mindig veled van

Így kérj segítséget az őrangyalodtól – Mindig veled van

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így kérj segítséget az őrangyalodtól – Mindig veled van

Az őrangyalodtól bármikor kérhetsz útmutatást, segítséget. Mondhatni csak arra vár, hogy megszólítsd őt és kapcsolatba lépj vele. Mielőtt azt gondolnád, hogy ez csak bizonyos kiválasztottaknak adatik meg, szeretnénk megnyugtatni, hogy erre bárki képes, ezért szolgálunk is némi segítséggel a tiszta kommunikációhoz.

A segítség feltétele

Az őrangyalod bármikor segít neked, ha kéred. A veszélyes helyzetekben pedig kérned sem kell, egyből ott áll melletted. Azonban a segítségnek is vannak bizonyos feltételei, mivel az őrangyalod tiszteletben tartja a szabad akaratodat, vagyis csak akkor avatkozik az életedbe, ha azt kéred. Tehát az első és legfontosabb dolog, hogy kérned kell.

Tanuld meg megfogalmazni konkrétan a vágyaidat, majd légy teljesen nyitott és befogadó a válaszokra.

Sokan azt gondolják, hogy ezután az őrangyaluk fényben úszva, hatalmas szárnyakkal megjelenik előttük és megadja a pontos választ a kérdésükre, de ez a valóságban nem így működik. Az angyalok nem hagyják, hogy függőikké válljunk, sem azt, hogy a felelősséget rájuk hárítsuk. Mondjuk úgy, hogy megtanítanak arra, hogyan találjuk meg belső iránytűnket. Minden jel, megérzés közelebb fog vinni igazi énünkhöz.

Hogyan üzenhet az őrangyalod?

Az üzenetek a lehető legkülönfélébb formákban érkezhetnek. A legtöbb ember számára érzések formájában jönnek az útmutatások. Ezek lehetnek testi érzetek, vagy érzelmek is. Általában azt a módot választják, ami hozzád a legközelebb áll, amit a legjobban dekódolsz, hiszen a cél a tiszta kommunikáció. Biztos már érezted párszor, hogy boldog, izgatott állapotodban olyan jó érzés fog el, netalántán a gyomrodban érzel bizsergést, melegséget, esetleg levakarhatatlan vigyor ült az arcodra.

Ezek mind apró jelek, melyek azt üzenik, hogy arra van a te utad, ahol minél több ilyen érzést tapasztalsz.

Ugyanakkor negatív irányba is figyelmeztethetnek, vagyis ha félelemet, gyomorfájdalmat, egyéb kellemetlen testi tünetet tapasztatunk, akkor valószínűleg letértünk az útról. Gyakori angyali üzenet, ha valamin megakad a szemünk és aztán mindenhol szembe jön velünk. Ez lehet egy mondat, cikk, kép, egy tárgy is akár.

A számok is nagy kedvenceik az angyaloknak. Szeretnek bizonyos számkombinációkkal üzenni, melyek mindegyike más-más jelentést hordoz.

Legtöbbször akkor alkalmazzák ezt a fajta kommunikációt, ha nyitott vagy a számmisztikára, van tapasztalatod benne, vagy csak érdeklődsz iránta és utána fogsz járni bizonyos kombinációknak. Az sem elképzelhetetlen, hogy konkrét szavak, hangok formájában érkeznek angyali válaszok. Nem kell félned, nem fogsz hangokat hallani, mindössze lehet, hogy párszor olyan érzésed lesz, mintha valaki megsúgta volna a helyes irányt, vagy éppen rád parancsol, hogy mit nem kellene megtenned. Az én személyes kedvencem, mikor dal formájában küldik el az útmutatást. Vezetés közben bátran kérheted, hogy küldjenek üzenet valamilyen dalszövegen keresztül. 

Ott vannak a gondolataidban

A hirtelen megvilágosodásnak is köze lehet az őrangyalodhoz. Lehet, hogy gondolataidon keresztül próbál veled kapcsolatba lépni és hirtelen megjelenik elmédben a tökéletes megoldás. Az sem ritka, ha álmunkban, képeken keresztül üzennek és filmkockaszerű jelenetek játszódnak le a legmélyebb alvás során. Nem véletlen, hiszen ekkor vagyunk talán a legmeditatívabb állapotunkban, ekkor pihen az ego, tehát a legjobb lehetőség, hogy tudassanak velünk fontos dolgokat. A meditáció is alkalmas lehet erre, de sok gyakorlás szükséges ahhoz, hogy az elménket teljesen le tudjuk halkítani.

Ha nem érted az üzeneteket…

Sok esetben erősíteni kell a vételt, mert lehet, hogy az üzenet nem elég tiszta számunkra. Ebben az esetben nyugodtan kérj egyértelműbb választ, majd légy nyitott az esetleges válasz befogadására. Sokszor mi magunk blokkoljuk a folyamatot hitetlenségünkkel és félelmeinkkel. Ezek a negatív energiák pedig megakadályozzák az őrangyalunkkal folytatott kommunikációt. A ráhangolódás egy fontos lépés, ami tudatunk lecsendesítését jelenti. Érdemes kerülnünk az alacsony frekvenciájú ételek és italok fogyasztását, mert ezek tompává, lomhává tesznek és teljesen másra kerül a fókusz. Ami pedig a legfontosabb: Higgy magadban és abban, hogy neked is sikerülhet!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!