Ismered az Őrangyalod? Hadd mutassuk be neked!

Ismered az Őrangyalod? Hadd mutassuk be neked!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ismered az Őrangyalod? Hadd mutassuk be neked!

Az emberi lét tele van rejtélyekkel, megmagyarázhatatlan eseményekkel és, vagy hiszünk valamiben, vagy mindent a szintén rejtélyes véletleneknek tulajdonítunk.

Hívjuk bárhogy, belső hangnak, megérzésnek, vagy őrangyalnak, az biztos, hogy néha ez a valami kihúz minket a legmélyebb gödörből is. Ideje megismerned őt.

Hogy hívják a te Őrangyalodat?

Történt már veled olyan megmagyarázhatatlan esemény, melynek során azt érezted, hogy valaki, akit talán nem is láttál, csak éreztél, segített neked? Tudod, mikor valaki az utolsó pillanatban visszarántott a járda szélére, lebeszélt egy boldogtalan kapcsolatról, vagy segített, amikor a legnagyobb kátyúba kerültél. Nos, hívhatjuk sokféleképpen ezt a jelenséget, mégis az őrangyal elnevezés talán a legszemélyesebb és ki ne szeretne maga mellett tudni egy ilyen jó barátot?

A spirituális tanítások szerint mindenkinek van őrangyala, sőt nevük is van.

Mély meditáció közben fel is teheted magadnak a kérdést és figyeld meg, milyen név ugrik be elsőnek. Talán így akar bemutatkozni neked leghűségesebb társad, aki apró jelek, belső hang formájában is megmutatkozhat. Mivel ő mindig ott van veled, nem nehéz kapcsolatba kerülnöd vele, elég, ha lehalkítod az elmédet. Az is egy jó kapcsolódási pont lehet, ha egy számodra kedves tárgyat, például egy karkötőt, vagy nyakláncot felruházol őrangyalod erejével, így bármikor, amikor egy kis támogatásra szorulnál elég, ha csak felkapod magadra ez a jelképes tárgyat és máris érezheted erejét.

Kommunikálj vele és figyelj!

Az őrangyalod képek, érzések és gondolatokon keresztül kommunikál veled. Éber állapotodban pedig egész tiszta útmutatásokat is kaphatsz tőle. Egyébként nem elvetendő ötlet az sem, hogy jelet kérj tőle egy bizonyos témában. Ő egyből reagál, az viszont már a te dolgod, hogy észre is vedd az üzeneteit.

Ismer téged úgy, ahogy senki, ezért még van annyira jófej, hogy olyan módon közvetítse útmutatásait, amin keresztül garantáltan meghallod őt. Akár kérheted is, hogy például valamilyen dal formájában jelenlen meg számodra, mert így tudod a legtöbb információt magadba szippantani. Aztán az is megtörténhet, hogy egy élő személy formájában jelenik meg, ha éppen olyan segítségre van szükséged.

Úgy kell őt elképzelned, mint egy buzgó manót, aki az év minden egyes napján érted dolgozik, rád vigyáz.

Neked pedig csak kérned és kérned kell. A legtöbb rossz dolog akkor történhet velünk az életünkben, amikor nem hallgatunk rá és folyton szembe megyünk megérzéseinkkel, melyeken keresztül kapcsolódhatnánk őrangyalunkhoz. Azonban ő valóban a leghűségesebb barátod, mert soha nem hagy el, még akkor sem, ha hibát hibára halmozol. Mivel legfőbb célja, hogy utadra tereljen és ott is tartson, mindent megtesz annak érdekében, hogy ne tévedj el, vagy ha mégis, újra irányba tegyen.

Hívd őt és segít, ahogy tud!

Bár őrangyalod folyamatosan veled van, ne hanyagold el a vele való kommunikációt és beszélj hozzá, szólítsd nevén, majd figyelj, hogy milyen módon próbál veled kapcsolatba lépni. Lehet, hogy a lehető legváratlanabb módon próbálja majd közölni veled, hogy nem a megfelelő pasival vagy, vagy éppenséggel az utadba sodorja azt, akivel találkoznod kellene.

Lehet elrángat egy összejövetelre, amihez semmi kedved, hirtelen jövő önbizalommal ruház fel, vagy csak nyitottá tesz, hogy olyat is észre vegyél, amit korábban esetleg nem. Te egyet tehetsz! Kérdezz, beszélgess vele és, ha valami nagyon egyértelmű jel érkezik az életedbe, vedd észre!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!