Életmód / Ezotéria

Így legyél optimistább, a csillagjegyed szerint

Így legyél optimistább, a csillagjegyed szerint

Kos – Élvezd magát az utat 

A Kos energiával telve kezd bele valami újba, de végig vinni már nem mindig szokta, mert a nagy lelkesedése időközben elfogy. Ennek a szenvedélyes Tűz-jegynek jó megoldás, ha papírra veti, mit szeretne elérni, így kitarthat az optimizmusa.

Bika – Vedd fel a ritmust

A Bika eleve nem az a jegy, aki nagy lelkesedéséről vagy optimizmusáról híres, ezért nincs könnyű dolga ezen a téren. Szorgalmas, de ha egy kis nehézség jön szembe, hajlamos rögtön a legrosszabbra gondolni. Működhet ilyen esetekben, ha felvázolod a lehetséges kimenetelt: mi lenne a legjobb forgatókönyv, a legrosszabb és mi a legvalószínűbb.

Ikrek – Ez is el fog múlni

Jól viseled, sőt, szereted a változást, ami előnyös tulajdonság, azonban a hangulatingadozásaid miatt olykor elfog a pesszimizmus. Ilyenkor hajlamos vagy feszült és ítélkező viselkedésre, ezért ebben a helyzetben mindig gondold át, hogy valóban olyan rosszak-e a kilátásaid, mint azt képzeled.

Rák – Válaszd a vidámságot

Érzékeny természeted egyszerre átok és áldás. Ha rádtör a kilátástalanság érzése, visszahúzódsz a páncélodba és nem kommunikálsz senkivel. Ne hagyd, hogy teljesen bezárkózz, mozdulj ki, akár csak egy séta erejéig. Vegyél magadon erőt és hívd fel egy barátod, hogy lelket öntsön beléd.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást