Nyerj online stíluselemzést – a kanapédról! Indul a Stílus születik 2020

Nyerj online stíluselemzést – a kanapédról! Indul a Stílus születik 2020

Címlap / Stílus / STÍLUS születik / Nyerj online stíluselemzést – a kanapédról! Indul a Stílus születik 2020

A teljes létünket meghatározó nőiségünk néha megkopik a mindennapok súlya alatt. A Stílus születik célja megmutatni a benned rejlő legszebb nőt, hogy önbizalmad igazán ki tudjon teljesedni, ehhez pedig segítségül hívjuk a nemzetközileg is elismert Yurkov stílusszakértőket. Jelentkezz és légy Te az, akit örök stílustanácsokkal látnak el!

Hányszor kívántad, hogy bárcsak lenne egy stílusszakértő tündéred, aki úgy indít el mindig otthonról, hogy a legstílusosabb éned lehess? Az idei helyzetre való tekintettel a Bien most számodra is elérhetővé tesz egy izgalmas stílustanácsadást, otthonról, virtuálisan. Rovatunkban minden héten kiválasztunk egy olvasót, akit a beküldött fotói alapján a Yurkov stílusszakértői életre szóló tanácsokkal látnak el.

Ha nem tudod pontosan, hogy mi a te stílusod, milyen szabásvonalakat válassz, vagy milyen kapszula darabok mellett dönts, jelentkezz!

Tölts fel egy (minél jobb felbontású) teljes alakos fotót és egy képet az arcodról, így a Yurkov szakértői látni fogják, milyen  formákban, fazonokban és stílusban tudnak elképzelni téged.

Ha kiválasztásra kerülsz, a heti Stílus születik rovatunkban viszontlátod magad a hétfői Yurkov stílus-elemzésben! Ha te is jelentkeznél az online stílustanácsadásra, és szeretnél kiválasztásra kerülni, kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet.

Akik elemezni fognak: a YURKOV stílusszakértői

Mi, YURKOV stílusszakértők tudjuk, hogy rengetegen vannak ebben az országban, akik szeretnék tudni, hogyan tudnak olyan szetteket kiválasztani, amiben többre képesek. Megtanítjuk online, egyéni, és kiscsoportos konzultációk során, hogy milyen stílusban, formában, és fazonban fogsz végre újra tetszeni magadnak. Emlékeztetünk a saját nőiességedre.

A Bien.hu Stílus születik stílusszakértője Kovács Orsolya, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója, a Stíluserő című könyv szerzője, aki Magyarországon kívül, Európa-szerte és Kaliforniában is erősíti ügyfelei önbizalmát a megjelenésen keresztül.

Itt tudsz jelentkezni a stíluselemzésre:

  Elolvastam, megértettem és elfogadom a „Stílus születik 2020 – Stíluselemzés a kanapédról” játék RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATÁT.
  Szeretném megkapni a Bien.hu legjobb STÍLUS trükkjeit ingyenes, heti hírlevél formájában.

  Bármilyen kérdés merülne fel a jelentkezéssel vagy a Stíluselemzéssel kapcsolatban, írj nekünk a stilus@bien.hu címre!

  Tekintsd meg az alábbiakban a 2019-es Stílus születik műsor bemutatkozó részét!

  A Stílus születik 2019 összes epizódját megnézheted a Bien.hu YouTube csatornáján.

  VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

  Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!